Sony a lansat în România noua sa gamă de notebook-uri VAIO, care se adreseaza segmentului multimedia (prin noile modele VAIO E14P, E15 și E17), cât și pe celui de utilizare profesională și business (prin noile modele VAIO S13, SE, Z și T).

Noile modele “wrap-up” Sony VAIO E14P sunt disponibile în trei variante – alb, negru şi roz, cu o diagonală de 14’’ şi tastatură iluminată. Notebook-urile dispun, în premieră, de opţiunea Gesture Control care este disponibilă prin Windows Media Player, IE 9, Power Point şi Power DVD.

Seria VAIO E15, cu un display de 15,5”,  îmbină puterea de procesare şi capacitatea mare de stocare cu performanțele grafice avansate şi contrastul și gama de culori.

Seria VAIO E17, cu ecran VAIO Display Plus Full HD, are o diagonală de 17,3” şi este potrivită pentru vizualizarea filmelor pe discuri Blu-ray în format Full HD, pentru editarea fotografiilor sau pentru jocuri.

sony-vaio-e

 

Echipat cu cele mai noi tehnologii Sony şi Intel, primul Ultrabook VAIOT13 – este dotat cu o gamă completă de opţiuni de conectivitate, cu un ecran de 13” şi o cameră web de înaltă rezoluție, ce dispune de tehnologia “Exmor for PC” cu un senzor de imagine similar camerelor foto Cyber-shot de la Sony.

 

Seriile S şi Z sunt destinate segmentului business şi celui profesional.  Disponibilă în două dimensiuni, de 13,3” şi 15,5”, seria VAIO S a fost dotată cu unitate optică de tip “slot-in” (Blu-ray Disc sau DVD) şi cu unităţi de procesare vizuală NVIDIA GeForce. Opţional, pentru seria S se pot folosi și noile staţii de conectare care conţin un hard disk de 500GB, pentru salvarea automată a fişierelor sau pentru extinderea capacităţii de stocare.

În plus, VAIO S15 a fost dotat cu un ecran Full HD de tip IPS.

 

Seria Z oferă performanţe de desktop într-un laptop de doar 17 mm grosime şi o greutate sub 1,2 Kg,  noile modele fiind echipate cu a treia generaţie de procesoare Intel quad-core şi a treia generaţie de SSD-uri în configuraţie RAID. Ele mai dispun de conexiune 3G WWAN, de o stație de conectare Power Media Dock şi de o unitate optică Blu-ray externă şi procesare grafică dedicată.

 

Toate seriile dispun de modul Rapid Wake + Eco care permite ca sistemul să fie gata de lucru în doar câteva secunde, dar şi de posibilitatea de încărcare a telefonului prin USB, chiar și atunci când notebook-ul este închis sau se află în modul sleep.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.