Dacă tot s-a făcut vremea frumoasă, Sony s-au gândit că oamenii nu mai vor să stea în casă, așa că s-au hotărât să lanseze și în România colecția primăvară-vară de laptopuri: seria business Vaio SB și seria multimedia Vaio F 3D.

Dacă numele primei serii nu spune nimic, în cazul celei de-a doua ar trebui să fie evidentă caracteristica cea mai importantă: butonul „ASSIST”, care lansează aplicația Vaio Care pentru a ajută persoanele vârstnice să utilizeze calculatorul în cele mai bune condiții.

Asta și…:) displayul de 16” full-HD cu frecvență de 240Hz și capabilitate 3D, pentru cei care în mod normal nu poartă ochelari la calculator, dar ar vrea. Vaio F vine echipat cu procesor i7, 8 GB ram, placă video GeForce GTS540M cu 1GB memorie, două porturi USB 3.0, Bluetooth 3.0 și…hard-disk la 7200rpm, fără opțiunea de a adăuga un SSD.

Seria SB vine cu un display de 13,3”, cântărește 1.75kg și promite autonomie de 7h în modul „Stamina” folosind bateria internă și până la 14h folosind noua baterie externă plată – baterie care se poate încărca independent de PC și care se poate atașa fără a fi necesară oprirea laptopului.

Notebookul beneficiază de sistemul Hybrid Graphics – adică are două plăci video (AMD Radeon HD 6xxx și Intel GMA) între care se poate comuta fie manual fie automat, în funcție de nevoia de performanță sau de autonomie.

Procesorul poate fi i5 sau i7 iar la unitatea de stocare putem alege între un hard-disk de 500GB sau un solid-state drive de 128GB. Vaio SB mai beneficiază de tastatură iluminată și de WWAN 3G.

Iată şi specificaţiile esenţiale:

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.