Vestea buna e ca Spider-Man va fi jucabil in Avengers-ul Square Enix. Vestea proasta e ca doar pe PlayStation, „la inceputul lui 2021”.

Anuntul a fost facut pe blog-ul PlayStation de catre Jeff Adams al Crystal Dynamic, dezvoltatorii jocului. In postare, Jeff isi exprima admiratia din trecut fata de Spidey si viziunea sa asupra includerii personajului in Avengers.

Dar, oricat de iubit este Spider-Man in comunitatea gaming si geek, doar cei cu un PS se vor putea bucura de el. Astfel au ajuns cei din echipa Xbox sau PC sa ii blameze din nou pe Sony pentru marketing-ul prin exclusivitati. Iar anuntul vine cu doar cateva zile inainte ca Horizon Zero Dawn sa fie lansat pe Steam.

Phil Spencer, Head al Xbox, a spus acum mai bine de doua saptamani ca exclusivele sunt „complet impotriva a tot ceea ce inseamna gaming”.

Sony inca detine drepturi de film pentru Spider-Man, insa Marvel au dreptul final pentru personaj. Dupa Marvel’s Spider-Man din 2018, conexiunea cu Sony e mai evidenta ca niciodata, mai ales dupa dezvaluirea lui Marvel’s Spider-Man: Miles Morales pentru PS5.

Avengers este planificat sa aibe 6 personaje jucabile la lansare: Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Hulk si Ms. Marvel. Recent a fost anuntat si Hawkeye, drept erou post-launch, fiind promisa adaugarea gratuita a altor caractere.

Marvel’s Avengers este planuit sa apara pe 4 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One, PC si Stadia. La lansarea PlayStation 5 si Xbox Series X, jocul suporta Smart Delivery, ceea ce inseamna ca cei care l-au cumparat pe PS4 sau Xbox One vor beneficia de un upgrade gratuit pe noua generatie de console.

Similar Articles

One thought on “Spider-Man va fi exclusiv in Marvel’s Avengers pe PlayStation

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.