Bătrânul Samuilă Pescarul se întoarce în forţă într-un nou capitol din mult aclamata serie 3rd person stealth action, Splinter Cell.

 

Ubisoft Montreal a dezvăluit astăzi noul joc din seria Splinter Cell: Blacklist, direct de la E3. Se zice că Sam Fisher, acum marele boss al organizaţiei 3rd Echeleon va intra în direct conflict cu un conglomerat de organizaţii teroriste pentru a opri o invazie în masă. E clar, cineva care a scris povestea nu prea a scris-o bine, şi prin ce vă voi povesti mai jos, Ubisoft îmi arată că îşi permite să îşi strice licenţele în cele mai fabuloase moduri.

 

În primul rând, nu avem Michael Ironside ca voice actor ceea ce e un mare minus. Că tot ne-am obişnuit cu vocea, măcar nu vă pişaţi pe noi cu un voice actor complet diferit. Măcar. 

În al doilea rând, Splinter Cell: Blacklist aduce înapoi mizeria aia infectă de auto aim focus Execution mode din Conviction. Chestie care dealtminteri are loc în ceva genul Metal Gear Solid, dar cine sunt eu să judec? 

Pe scurt, ruşine Ubisoft. Ruşine mare.

Splinter Cell: Blacklist vine împreună cu noi moduri multiplayer, inclusiv marele Mercs versus Agents din Pandora Tomorrow, perk-uri în campania single player, un mic sistem de upgrades, plus multe altele. Ce e clar este că seria nu mai are nici o legătură cu stealth gameplay.

 

Clipul exclusiv, trailerul, plus screenshot-urile mai jos le puteţi savura în toată splendoarea lor.

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=wYGoFH6bWXg

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.