S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl a fost aratat mai pe indelete printr-un nou trailer transmis la E3. Putem observa similaritati cu jocurile precedente, dar si o grafica imbunatatita.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — Gameplay Trailer

Intrerupem programul obisnuit de jocuri postapocaliptice moscovite si claustrofobe, pentru a vorbi despre o alta anomalie. Asteptarea pentru S.T.A.L.K.E.R. 2 pare ca va lua sfarsit.

Ultimul joc lansat din serie a fost Call of Pripyat. Asta se intampla acum 11 ani, dar iata ca imaginea viitorul joc incepe sa prinda contur prin trailerul prezentat la conferinta Microsoft & Bethesda.

Jocul nu este prezentat cu lux de amanunte, dar esenta S.T.A.L.K.E.R. se resimte in fiecare cadru. Aici ma refer la ce inseamna viata in Exclusion Zone. Cum spune unul dintre personajele stranse pe langa focul de tabara:

Pe partea de gameplay, ni se prezinta cateva scene promitatoare de combat. Grafica se arata si ea demna de epoca in care traim, gameplay-ul aratat oferind cateva peisaje si scenarii interesante. Dintre acestea ies in evidenta radarul Duga sau panorama care infatiseaza doua dintre turnurile reactoarelor nucleare.

 

 

De asemenea, va fi prezent si un nou dispozitiv de tip Tesla Gun de care jucatorii sa se foloseasca in incursiunea lor din Zona. Adica ideal pentru decimat factiuni rivale de oameni si/sau monstruozitati. Daca tot am deschis subiectul, trailerul nu ne arata decat cateva anomalii, printre care si un Bloodsucker. A face only a mother could love. 

Noul capitol al seriei S.T.A.L.K.E.R. va fi disponibil doar pe consolele next-gen si pe PC. Din cate se pare, in prima faza nu va veni si pe PlayStation 5, doar pe Xbox Series X|S.

Au fost publicate si preturile pentru versiunile digitale:

  • Standard – €60
  • Deluxe – €80
  • Ultimate – €110.

Stalker 2: Heart of Chernobyl va fi lansat la anul, pe 28 aprilie 2022.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.