Steelseries, producatorul bine-cunoscut de periferice pentru PC, lanseaza astazi doua perechi de casti noi si anume Arctis Pro + GameDAC si Arctis Pro Wireless, ambele venind la pachet cu un set de caracteristici noi si cu o calitate a sunetului la un alt nivel.

Arctis Pro + GameDAC

Arctis Pro + GameDAC este primul sistem audio Hi-Res certificat, care asigura o inalta fidelitate de 96 kHz / 24 de biti, fara a fi nevoie de down-sampling, pentru a va bucura de cele mai pure sunete existente pe toata durata unui joc sau a unui film.

Castile Arctis Pro au difuzoare premium care reproduc Hi-Res audio la 40.000 Hz, aproape dublu fata de capacitatea castilor standard (22.000 Hz).

SteelSeries GameDAC este un DAC USB dedicat de inalta fidelitate si un amplificator special creat pentru gaming. GameDAC transforma orice PS4 sau PC intr-o sursa audio de inalta performanta, pentru a ocoli astfel, DAC-urile de fidelitate redusa, de slaba calitate, gasite in cutia consolei sau castile pe USB.

Arctis Pro + GameDAC si Arctis Pro Wireless

Acesta ofera castilor Arctis Pro un plus de putere si distorsiuni extrem de scazute, iar de asemenea, puterea cipului ESS Saber din interior face ca sunetul bass-ului sa devina mai strans si efectele individuale de sunet sa fie mai distincte.

In plus, noua tehnologia DTS Headphone: X 2.0 ofera virtualizare 3D pe casti si include indicii de proximitate si suport pentru audio bazat pe canal, scena si obiect, in special pentru a imbunatati experienta gamerilor.

GameDAC ofera un ecran OLED pentru acces usor la setari si comenzi fara a utiliza software-ul suplimentar. De asemenea, gamerii  de pe PC care cauta un nivel de personalizare mai avansat pot folosi software-ul SteelSeries Engine pentru o personalizare mai ampla.

Cureaua de sus a fost usor reproiectata din gama Arctis anterioara si este dotata cu o banda de protectie „Ski Goggle Headband” cu o curea reglabila, care va permite sa schimbati cu usurinta inaltimea castilor pentru a fi pe masura capului dvs. atunci cand le purtati.

Castile Arctis Pro ofera confortul de care aveti nevoie, iar pernele de urechii ‘’Airweave’’ produc o senzatia de moale, pentru un confort de lunga durata. Microfonul reglabil ClearCast ofera o claritate si o naturalete a vocii exceptionala cat si anularea zgomotului ambiental. Acest lucru fiind de folos tuturor gamerilor care doresc o comunicare clara si fara zgomot de fundal.

„Fiecare alegere de componente si caracteristici a fost facuta in asa fel incat sa obtinem cea mai buna calitate audio in jocuri si cu un nivel inalt de fidelitate, astfel jucatorii vor putea experimenta fiecare sunet din jocuri in cea mai pura forma”, a declarat Brian Fallon, Product Category Manager pentru casti la SteelSeries.

Arctis Pro Wireless

Arctis Pro Wireless este un sistem audio dual de gaming care utilizeaza un transmitator USB si reprezinta versiunea fara fir a modelului Arctis Pro + GameDAC.

Cu toate acestea, spre deosebire de Arctis Pro + GameDAC, Arctis Pro Wireless dispune de sistemul cu baterii ‘’dual swappable’’ introdus pentru prima data de SteelSeries cu Siberia 800 si Siberia 840. Are nevoie de 2 baterii, fiecare baterie are cel putin 10 ore de functionare, in total 20 de ore de gaming neintrerupt. De asemenea, acesta pierde iluminarea LED-urilor RGB pentru a prelungi durata de viata a bateriilor

Modelul Arctis Pro Wireless este aproape asemanator fratiorului sau mai mare, Arctis Pro, singura caracteristica de diferentiere semnificativa fiind suportul pentru bluetooth si wierless.

Se adauga 2 butoane pe difuzorul din dreapta, cel de pornire al castilor si cel de imperechere a unui dispozitiv cu Bluetooth, iar capacul difuzorului din dreapta este acum capacul bateriei

In afara de aceaste mici schimbari, din punct de vedere al design-ului, Arctis Pro Wireless este identic cu modelul Arctis Pro, avand aceleasi difuzoare de inalta fidelitate cu capacitatea de 40.000 Hz si acelasi microfon ClearCast.

La fel ca si GameDAC, transmitatorul wireless Arctis Pro Wireless are un ecran OLED pentru reglaje rapide ale setarilor fara a fi nevoie de software-ul suplimentar. La fel ca si in cazul castilor Arctis Pro pentru cei care doresc mai multe optiuni, software-ul SteelSeries Engine de pe PC vas ta la dispozitie.

Pretul acestor casti variaza in functie de model, Arctis Pro + GameDAC vine la pretul de 279,99 de euro, aproximativ 1.305 de lei, iar modelul Arctis Pro Wireless este ceva mai scump si anume 349,99 euro, aproximativ 1.633 de lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.