Avand in vedere ca gaming-ul pe dispozitive mobile este in continua crestere, nu e o surpriza ca apar tot mai multe accesorii pentru ele. Steelseries isi maresc portofoliul cu Stratus, un controller de dimensiuni reduse, cu un desing asemanator unui controller de consola.

Stratus vrea sa revolutioneze gaming-ul mobil, oferind un controller console-like, astfel incat producatorii pot crea jocuri cu un gameplay bazat pe el. Controller-ul este suficient de mic cat sa fie portabil si suficient de mare pentru a fi tinut fara frustrari in mana. Layout-ul seamana cu cel de PS3 si sunt icluse pana si triggerele, iar butoanele sunt sensibile la presiune. Fiecare controller are un cover care poate fi pus si pe spate, cu rol de grip. Va fi disponibil si in 2 culori, alb si negru.

Un feature interesant este split screen-ul pe tableta, jocurile suportate pot fi jucate pana in 4 oameni pe acceasi tableta. Autonomia este de 10 ore, timpul de incarcare de 2 ore si se conecteaza la device-uri prin Bluetooth 2.1. Dintre jocurile care suporta acest controller enumeram Riptide GP2, GTA: San Andreas, Dead Trigger 2, Call of Duty: Strike Team, NBA 2K14 etc.

{gallery}/2014/01-news/februarie/stratus:123:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.