Odată cu noul an a început să se dezmorţească şi piaţa perifericelor. Astăzi SteelSeries au lansat un nou mouse care să completeze golul format între Sensei care este în prezent vârful de gamă şi Kinzu.

 

 

 

 

 

 

 SteelSeries Kana este un mouse ambidextru care dincolo de o denumire colorată poate satisface, cel puţin prin prisma specificaţiilor, orice gen de jucător. Are un senzor optic ce poate fi setat să funcţioneze între 400 şi 3200 DPI, un lift-off de 2mm, o acceleraţie maximă de 30G şi 6 butoane dintre care 5 programabile.

După cum spuneam, designul este ambidextru şi a fost ales democratic, prin voturi pe Facebook, de nu mai puţin de 60k de jucători. Alţi oameni care au participat la procesul de design au fost jucători mari din echipe ca SK Gaming, Fnatic sau Evil Geniuses. Ca să nu ne ascundem după degete, forma este identică cu cea a lui Intelli 1.1 produs de Microsoft.

O altă inovaţie este indicatorul de profil. SteelSeries au folosit de data aceasta intensitatea luminii de la scroll pentru a indica profilul selectat.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, Kana se poziţionează la propriu între Kinzu şi Sensei aşa cum puteţi vedea şi în imaginile de mai jos.

Detalii legate de disponibilitate sau preţ nu există încă.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.