În eterna tradiţie japoneza de a prelungi la infinit lucrurile (mă refer aici în principal la seriile de jocuri de succes şi la serialele Anime), CAPCOM a anunţat lansarea unei continuări pentru Street Fighter 4. Acesta se va numi Super Street Fighter 4. În linii foarte mari, SSF4, cum îl vom numi în continuare pentru a face economie de timp, va aduce 8 noi caractere şi va suferi câteva mici modificări menite să îmbunătăţească balansul între jucători.

Din cele 8 caractere, doar 3 s-au confirmat până acum. Vor fi două caractere clasice, T. Hawk şi Dee Jay, iar al treilea este un nou venit: domnişoara Juri. Despre celelalte 5 caractere încă nu se ştie nimic.

Producătorul jocului, Yoshinori Ono, a declarat că fiecare caracter a suferit modificări minore, bazate pe feedback-ul oferit de echipa de developeri şi mai ales de comunitatea jocului. Din motivul acesta, Ono a declarat că era mult prea dificil să publice SSF4 ca un add-on la SF4, prin urmare singura variantă rămasă e să reia munca de la zero.

Totuşi, veşti bune în ceea ce priveşte preţul. SSF4 nu se va vinde la preţ întreg, ci va fi mai ieftin decât SF4. Însă nu vă grăbiţi să vă aruncaţi discurile originale SF4, deoarece CAPCOM a promis un bonus foarte interesant pentru posesorii ambelor jocuri. Din păcate, CAPCOM nu vrea să dezvăluie în ce constă acest bonus, aşa că mai avem puţin de fiert în suc propriu până la lansarea jocului.

Super Street Fighter IV urmează să fie lansat în primăvara anului 2010 pentru PS3 şi XBox360. Încă nu am găsit nicio confirmare în ceea ce priveşte lansarea pe PC. Dar dacă şi când vom afla, vă vom anunţa pe forum.

Pana atunci, vă invit să aruncaţi o privire peste aceste poze:

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.