Odata cu apropierea sezonului de Halloween, World of Tanks Blitz a colaborat cu Mad Max: designerul vehiculului Fury Road si artistul de concept Peter Pound pentru a crea evenimentul Mad Games.

Pound a creat doua tancuri noi care vor putea fi deblocate numai in timpul evenimentului: Tier V Scavenger si Gravedigger Tier VII. Pentru a obtine Scavenger, jucatorii trebuie sa castige 50 de victorii in battle, in timp ce Gravedigger-ul le va cere sa completeze un set de misiuni de lupta.

Aceste doua tancuri se alatura seriei “Artists Signature”, o selectie exclusiva pentru World of Tanks Blitz, care a inceput cu legendarul tanc, facut de designerul Kunio Okawara, O-47.

„Lucrand impreuna cu echipa World of Tanks Blitz, am reusit sa creez un design unic si sa ofer o libertate creativa”, spune Peter.

„Cu Mad Max: Road Fury, m-am concentrat pe design-ul de automobile, dar provocarea aici a fost de a lua tancuri si a le face si mai grele! Imi place o provocare si a fost o experienta grozava. Acum sper ca toata lumea se bucura de munca grea pusa in aceste fiare de otel „.

Alaturi de creatiile lui Pound, Mad Games au ca si caracteristica un mod exclusiv post-apocaliptic, in care furtunile de nisip au distrus peisajele World of Tanks Blitz. Jucatorii vor putea folosi abilitati deosebite si puternice precum invizibilitatea, scuturile si restaurarea armurii. Evenimentul Mad Games incepe pe 17 octombrie si se termina pe 12 noiembrie.

De asemenea, Garage-ul are acum o aroma post-apocaliptica, hartile au devenit mai infricosatoare si un soi de elemente de personalizare pentru tancuri sunt gata sa sparga alti jucatori.

Tancurile de la evenimentele precedente de Halloween se reintorc, incluzand: Tankenstein in 2015 si Dracula si Helsing in 2016.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.