Aparut in 2011 si considerat de multi geamanul lui Minecraft (inclusiv de Mojang), Terraria si-a primit ieri ultimul update. La fix 9 ani de la lansare, pe 16 mai, Journey’s End aduce o tona de content in Terraria, dezvoltatorii Re-Logic incheind astfel povestea intr-o nota grandioasa.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=H77Zfzy4LWw[/embedyt]

 

De trailer se stie aproape de un an, iar forumul Terraria a fost updatat inca dinaintea lansarii lui Journey’s End. 1000 de noi iteme, inamici, biom-uri, moduri, fast-travel, selectare a dificultatii, efecte ale vremii, abilitatea de a mangaia cainii, noi sisteme pentru bucuria NPC-ilor sau…golf. Changelog-ul are 40 de pagini, insa la momentul scrierii, nu poate fi accesat pentru ca 404. Poate aveti mai mult noroc.

O alta miscare foarte costumer-friendly este includerea tModLoader ca DLC gratuit. tModLoader este un kit de modding/mod-manager facut de fani. Asta inseamna ca de aici incolo, viitorul Terraria este cu totul in mana comunitatii.

Terraria si-a atins si all time player peak-ul pe Steam cu aproape 500.000 de jucatori simultani. A intrat in top 3 la cele mai jucate titluri si chiar cel mai vandut joc pe Steam in ziua lansarii update-ului.

Chiar si la final, pare momentul oportun sa achizitionezi o copie sa vezi despre ce e vorba, mai ales ca jocul e disponibil pe toate platformele, inclusiv mobile. Trebuie mentiionat ca Journey’s End este disponibil doar pe PC momentan.

Terraria Journey's End
Nostalgie

Din 2011, Terraria a fost vandut in 14 milioane de copii, si chiar daca Journey’s end e ultimul update, viitorul pare stralucit. In plus, Re-Logic se pot concentra in sfarsit pe dezvoltarea unui nou IP.

Similar Articles

One thought on “Terraria Journey’s End – Ultimul update dupa 9 ani si all time player peak pe Steam

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.