Al treilea joc din seria Test Drive Unlimited, Solar Crown, a fost anuntat astazi de Nacon si dezvoltatorii KT Racing. Dezvaluirea a fost in cadrul evenimentului Nacon Connect.

Dupa opt ani de absenta, Test Drive Unlimited revine. Numele Solar Crown este numele competitiei din iteratia precedenta a jocului. Alan Jarniou, director de creatie la KT Racing, a spus ca au dezvoltat noul concept pentru TDU SC mentinand in acelasi timp ADN-ul francizei.

Jucatorii vor putea progresa cum doresc ei, concurand unul impotriva altuia. Multe jocuri ca Forza, Burnout Paradise sau The Crew s-au inspirat din batranul TDU, dar se pare ca veteranul ii ajunge din spate.

Drive Unlimited Solar Crown ramane open-world, cum a fost mereu. De data asta, harta va fi o insula la scara 1:1, unde poti conduce oriunde vezi cu ochii. Physics engine-ul prezent deja in seria WRC a dezvoltatorilor KT Racing se va regasi in acest joc. Masinile scumpe vor fi tot acolo, fiind prezent de data asta un sistem de customizare a avatarului.

Momentan nu a fost dezvaluita si o data de lansare. Alan Jarniou a spus doar ca echipa asteapta sa vada raspunsul comunitatii la aflarea anuntului si ca vor lucra in functie de asta la perfectionarea jocului. Este de mentionat ca Solar Crown se afla in dezvoltare doar de cateva luni.

Ultimul joc din serie a fost Test Drive: Ferrari Racing Legends, dezvoltat de oamenii care sunt acum la carma seriei Project Cars: Slightly Mad Studios. Inovatiile pe care le-a adus Test Drive Unlimited in genul jocurilor cu masini (open-world-ul, abilitatea de a provoca alti jucatori la intreceri sau explorarea dupa masini pe harta) stau la baza multor jocuri de azi. Ramane de vazut cum calca din nou Test Drive Unlimited pe aceleratie!

One thought on “Test Drive Unlimited Solar Crown a fost anuntat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.