A aparut si trailer-ul care ne ofera o vaga perspectiva in povestea din The Last of Us 2. Sequel-ul va prezenta evenimentele fix unde sau terminat in primul The Last of Us. De aceasta data, vom juca cu Ellie, aceasta alegand sa se rupa de dragul Joel. Trailer-ul promite o aventura emotionanta, brutala, chiar terifianta pe alocuri datorita setei de razbunare a lui Ellie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vhII1qlcZ4E[/embedyt]

 

Din trailer-ele precedente, ne putem face o idee de cum va decurge povestea. Prietena lui Ellie (pe care a sarutat-o, deci iesim din aria frienzone) a fost rapita de o banda rivala. Ellie, in cautarea ei, a fost si ea capturata si fortata sa-si vada prietena toturata/omorata, ceea ce i-a declansat dorinta viscerala de razbunare. Dar puteti da un ochi si peste vechiul trailer, daca l-ati ratat. (Disclaimer: data de lansare de mai jos nu este actuala)

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XvG-EpPoCCA[/embedyt]

 

Recent, Neil Druckman, Creative Director la Naught Dog, a anuntat ca „The Last of Us 2 has gone gold”. Asta inseamna ca productia este complet incheiata si ca urmeaza sa fie incarcat pe discuri si pe PlayStation Store.

Se vede ca este foarte emotionat si mandru de proiect, si o spune el insusi. Personal, imi aminteste de reactia lui Cory Balrog cand a vazut prima oara cat de bine a fost primit God of War.

El mai spune si ca leak-urile de la finalul lunii aprilie nu expun nici pe departe experienta traita prin jucarea lui The Last of Us 2. Se pare totusi ca leak-urile au fost vina hackerilor si niciun angajat Naughty Dog nu si-a incalcat clauza de confidentialitate.

The Last of Us 2 este asteptat sa apara pe 19 iunie, deocamdata exlcusiv pe PS4. Ramane de vazut daca va fi prezent si pe noul PlayStation 5 cand va fi lansat.

Similar Articles

One thought on “The Last of Us 2 Story Trailer

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.