Că nu ne-a ajuns de atâta Elder Scrolls, iată că Bethesda Softworks, împreună cu publisherul Zenimax Online îşi vor încerca şi ei norocul în mediul online.

 

 

 

De mult timp bănuiam că Bethesda trebuia cumva să cocheteze cu modelul online, dar iată că acum este oficială treaba.

The Elder Scrolls Online va fi un MMORPG forjat în stilul jocurilor Elder Scrolls singleplayer. De altiminteri, Bethesda ne promite că nu vom vedea un WoW 2.0 şi că vom avea 3 facţiuni din care să alegem, toate rasele disponibile şi până acum, diversitate în a ne construi propria clasă, crafting îmbunătăţit, o poveste de zile mari ce va servi drept prolog milenar întregului univers şi multe altele.

 

Secretul lor constă în acordarea atenţiei pentru detaliu. Însă cât detaliu să îndeşi într-un MMO? Până la urmă, ştim cu toţii cât de detaliate şi frumos cizelate sunt lumile prezentate în jocurile Elder Scrolls ca Morrowind, Oblivion sau Skyrim, dar cât de bine să le randezi şi să aduci acelaşi nivel de minuţiozitate într-un mediu online care până una alta te sacrifică să îţi scoţi din mult doritele detalii pentru a aduce funcţionalitate şi fluiditate, doar pentru a acomoda mii de jucători pe un singur server.

 

Vom afla mai multe în viitor, dar până atunci vă voi lăsa să vă delectaţi cu primul screenshot oferit de către cei de la GameInformer, plus trailerul de debut. Elder Scrolls Online este preconizat să îşi facă prezenţa pe undeva prin anul 2013, conform celor de la Bethesda.

 

 

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.