Thermaltake lanseaza tastatura de gaming Level 20 GT RGB. Proiectata pentru o multitudine de switch-uri, aceasta asigura un confort si o performanta sporita in jocuri, in timp ce ofera o experienta RGB cu adevarat personalizata printr-o gama vibranta de culori.

Tastatura este compatibila cu toate sursele de alimentare Thermaltake TT RGB PLUS, racirea cu lichid, ventilatoarele carcasei si liniile de produse cu banda LED, permitand pasionatilor sa sincronizeze toate culorile RGB. Cu puternicul motor de gaming iTAKE, utilizatorii pot controla fara efort toate efectele de iluminare dinamice, setari complexe de macro si TT SYNC pe toate produsele TT RGB PLUS compatibile.

Tipuri de switch-uri disponibile

Razer Green Switch

Pentru cei care doresc sa simta si sa auda orice apasare a tastei, Razer Green Mechanical Switch ofera o lovitura tactila si un sunet de clic distinct, alaturi de un punct de actionare optimizat de 1,9 mm pentru o performanta optima atat in jocuri, cat si in tastarea de zi cu zi. De asemenea, switch-urile au fost evaluate cu o durata de viata de pana la 80 de milioane de apasari.

Cherry MX Speed Silver

In cazul in care viteza este cheia, switch-ul Cherry MX Silver Speed este proiectat cu un punct de actionare scazut de 1,2 mm, creand timpi de reactie mai scurti si frecvente de switching ridicate pentru o precizie mai buna (cu pana la 40% mai rapid decat tastaturile mecanice standard). De asemenea, switch-urile au fost evaluate cu o durata de viata garantata de 50 de milioane de apasari, avand o durabilitate indelungata.

Cherry MX Blue

Precis si audibil, ofera un feedback mai mare pentru persoanele carora le place sa auda si sa simta un clic cand apasa o tasta, avand punctul de actionare de 2,2 mm. Acesta este evaluat cu 50 de milioane de apasari pe fiecare switch, fara pierderi de calitate, pentru o durabilitate maxima.

Alte caracteristici cheie ale tastaturii Level 20 GT RGB:

Materialele din care este construita

Dispune de un design curbat distinctiv, cu o placa de aluminiu de 2 mm grosime pentru o rezistenta sporita, durabilitate si rigiditate structurala, combinand in acelasi timp un aspect coerent uimitor cu performante inegalabile.

Iluminare la un alt nivel

Tastatura ofera o iluminare RGB vibranta (16,8 milioane de culori), impreuna cu o iluminare frontala masiva de 13 pentru cele mai dinamice efecte de iluminare. Alegeti dintr-o serie de efecte de iluminare unice, cum ar fi controlul sunetului in trei moduri si temperatura sistemului, fiecare personalizate in cateva secunde.

Taste multimedia dedicate

Controlati si reduceti sunetul cu ajutorul tastelor multimedia: volume, mute, skip, play si pause.

Accesul rapid la functii

Personalizati o serie de controale cu pana la 6 profiluri folosind memoria disponibila, pentru o stocare comoda si fara probleme a setarilor dvs. esentiale de joc.

Aduceti tastatura la urmatorul nivel

Descarcati aplicatia compatibila dedicate tastaturii, disponibila pe Android si iOS, pentru a beneficia de functii unice, cum ar fi: AI controlat prin voce, controler de joc virtual si functionalitate tastatura virtuala.

100% Anti-ghosting cu Rollover Complet

Proiectata cu capabilitati anti-ghosting complete care permit executarea rapida a comenzilor simultane fara intrerupere, tastatura va ofera un control total.

Motorul de gaming iTAKE

Preia controlul tuturor efectelor de iluminare dinamice, setarilor complexe de macro si TT SYNC pentru: toate sursele de alimentare compatibile TT RGB PLUS, racirea cu lichid, ventilatoarele carcasei, liniile de produse cu banda LED si perifericele de gaming TT.

Este compatibila cu Razer Chroma

Toate produsele Thermaltake TT RGB PLUS se pot conecta la ecosistemul Razer Chroma. Utilizatorii care au instalat atat software-ul TT RGB PLUS, cat si Razer Synapse 3 pot experimenta efecte de iluminare RGB atat pe sistemul lor de racire cu lichid TT RGB PLUS, cat si pe perifericele de gaming. De asemenea, prin intermediul Razer Chroma, puteti seta o iluminare ambientala subtila, potrivita atat pentru starea de spirit, cat si pentru joc.

Suporta Amazon Alexa

Toate produsele Thermaltake TT RGB PLUS suporta serviciul Amazon Alexa Voice, permitandu-va sa controlati luminile sau viteza ventilatoarelor, vorbind cu dispozitivul Alexa activat.

Cu suportul Amazon Alexa, produsele TT RGB PLUS ofera, de asemenea, un indiciu vizual suplimentar pentru verificarea starii meteo actuale din locatia dvs. sau oriunde in lume.

Tot ce trebuie sa faceti este sa incepeti pur si simplu propozitia cu „Alexa, tell Thermaltake”, apoi culoarea de iluminat va corespunde conditiilor meteo din locatie.

Similar Articles

One thought on “Thermaltake lanseaza tastatura Level 20 GT RGB

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.