Ghost Recon Wildlands ajunge pe rafturile magazinelor, fiind lansat oficial de Ubisoft.

Wildlands este cel mai mare joc de actiune-aventura, open world si co-op creat vreodata de Ubisoft. Ceea ce este de apreciat, inca de la inceput, este ca si studio-ul Ubisoft Bucuresti a contribuit foarte mult la dezvoltarea acestuia cu o echipa de 100 de oameni, in special la world, misiuni, arme si adaptarea integrala a versiunii PC.

Ubisoft Bucuresti a dezvoltat mai mult de jumatate din lumea Ghost Recon Wildlands si mai mult de jumatate din misiuni. De asemenea, sistemul de customizare Gunsmith a fost creat integral de conationalii nostri de la Ubisoft, care permite creare a peste 450,000 de arme unice.

Actiunea din joc are la baza tara Bolivia intr-un context fictiv, aceasta fiind dominata de un cartel de droguri numit Santa Blanca. Jucatorii trebuie sa ia pe rand membrii cheie ai cartel-ului, sa ii anihileze, astfel incat sa urce cu ierarhia pana la liderul cartel-ului.

De asemenea, de mentionat faptul ca Ghost Recon Wildlands beneficiaza de Nvidia Turf Effects, care simuleaza si randeaza interactiunea fizica a ierbii. Aceasta este o tehnologie noua, care asigura reprezentare geometrica integrala, iar firele pot fi redate de la nivelul de minim 3 triunghiuri, pana la cateva sute pe fir, mentinand un grad de detaliu ridicat.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.