Fara îndoială, anul 2018 a fost un an mirobolant in ceea ce priveste jocurile. De la titluri precum God of War, Forza Horizon 4, Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey si altele la ray tracing in timp real si arhitectura Turing, care au revolutionat industria jocurilor.

Fara alte introduceri as vrea sa va prezint un top al celor mai asteptate jocuri ale anului 2019. Bineinteles, pe parcurs ar putea fi lansate si alte jocuri mai bune. Ramane de vazut insa ce jocuri ne rezerva anul 2019.

 1. Metro Exodus

Este un joc video dezvoltat de 4A Games, iar ca gen este un shooter first-person.

Metro Exodus, al treilea joc ale seriei Metro, nu va functiona cu aceeasi reteta ca la jocurile anterioare, jucatorii vor parasi tuneurile inguste ale metroului din Moscova si se vor aventura in salbaticia rusa plina de peripeti cu noi caracteristici care vor imbunatati experienta in joc.

Daca vreti sa aflati mai multe despre joc, cum ar fi armele si stilul de lupta, am un articol separat legat de aceste aspecte ale gameplay-ului pe care il puteti accesa de aici si altul despre povestea jocului.

Jocul va fi lansat oficial pe 15 februarie 2019 si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4.

 2. Anthem

Anthem este un joc video dezvoltat de BioWare si publicat de Electronic Arts, iar ca gen acesta este un joc de actiune role-playing. Acesta va cuprinde doua moduri: singleplayer si multiplayer. In modul singleplayer se pune accent pe misiuni, poveste si libertatea de explorare a diferitelor locuri. Totodata in multiplayer veti avea nevoie de un prieten pentru a forma o echipa si a invinge diferitele creaturi care apar la tot pasul.

Povestea in mare parte implica zeii mitici si o sursa de putere incredibila numita Anthem. Ca gameplay seamana mult cu Destiny, deoarece totul se bazeaza pe executarea misiunilor pentru a castiga XP si a gasi noi unelte pentru a-ti mari progresul caracterului.

Jocul va fi lansat oficial pe 22 februarie 2019 si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4.

 3. Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 este un joc dezvoltat de Ubisoft in colaborare cu studioul Massive Entertainment, iar ca gen este un shooter RPG. Acesta ofera trei moduri de joc: Campaign, Co-op si PVP.

Modul Campaign se va concentra pe poveste si misiuni, in vreme ce modul Co-op este destinat muncii in echipa. Veti avea nevoie de ajutorul prietenilor pentru a putea trece de cele mai dure misiuni ale jocului.

Modul PVP va ofera posibilitatea de a lupta contra altor jucatori si a demonstra cat de bun sunteti la lupta.

Continuarea primului joc se desfasoara de aceasta data in Washington DC, la 7 luni de la aparitia virusului din orasul New York. De asemenea, The Division 2 se concentreaza mai mult pe supravietuitori si mai putin pe izbucnirea virusului si daunele pe care le-a lasat.

In primul joc jucatorii au explorat lumea post-apocaliptica, plina cu detalii incredibile, dar fara personaje si supravietuitori care sa creeze o poveste. In partea a doua Ubisoft se va concentra mai mult pe crearea unei povesti pentru public.

Inca un lucru pe care il stim despre Division 2 este motorului grafic pe care studiourile il vor folosi, respectiv o versiune actualizata de Snowdrop.

Jocul va fi lansat oficial pe 15 martie 2019 si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4.

 4. Rage 2

Este un joc video dezvoltat de Avalanche Studio impreuna cu Id Software si publicat de Bethesda Softworks, iar ca gen acesta este un un shooter first-person cu tema post-apocaliptica.

Rage 2 pare sa combine explorarea deseurilor din open-world cu actiunea de calitate pe care o au jocurile de la Id Software. Mai mult decat atat, este o viziune bizara a sfarsitului lumii, care include un numar mare de ganguri tematice, luptand pentru resursele pretioase ramase.

Deocamdata nu se stiu foarte multe lucruri legate de gameplay, dar pe parcursul anului 2019 vor fi dezvaluite cu siguranta mai multe detalii legate de acesta. De asemenea, ca si in cazul jocului Metro Exodus, am un articol separat legat de Rage 2 pe care il puteti accesa de aici.

 5. Resident Evil 2 Remake

Dupa mai multi ani de asteptare, Capcom a anuntat in sfarsit remake-ul modern al jocului Resident Evil 2. Jocul este un survival horror clasic in care povestea se invarte in jurul ofiterului de politie Leon Kennedy si a colegului sau Claire Redfield. Acestia sunt singurii supravietuitori ai unui virus care transforma cetatenii orasul Raccoon City in zombie.

Jocul va fi lansat oficial pe 25 ianuarie 2019 si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si PlayStation 4. De asemenea, este disponibil la pre-comanda in doua editii, Standard si Deluxe. Cea standard costa 60 de euro, iar versiunea Deluxe costa 70 de euro.

Similar Articles

One thought on “Top 5 cele mai asteptate jocuri ale anului 2019

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.