TP-Link Archer C5400X este primul router cu procesor Broadcom quad-core tactat la 1,8GHz, capabil sa furnizeze viteze combinate de 5,4Gbps, iar de asemenea are o capacitate de stocare interna de pana la 16GB pentru stocarea securizata de fisiere.

Acest router este numai bun pentru o locuinta mare sau pentru o companie care doreste un router feroce care sa ofere o acoperire de retea nu buna, ci foarte buna.

Cu router-ul Archer C5400X va puteti bucura de conferinte video in birou, jocuri video pe Internet in camera copilului, streaming 4K in sufragerie – de cele mai multe ori simultan, punand presiune pe un singur router si provocand intreruperea unui serviciu sau a tuturor.

„Unul dintre motivele pentru care suntem atat de incantati sa lansam routerul Archer C5400X este ca ofera caselor noastre exact ceea ce au nevoie pentru o retea de divertisment perfecta”, a declarat Andy Chen, director TP-Link International Business. „Folosim primul si cel mai puternic procesor de router din lume pentru a oferi cele mai bune viteze, performanta si simplitate oricarui dispozitiv conectat si, implicit, fiecarui membru al familiei, indiferent de activitatea pe care o desfasoara.”

Cea mai buna retea la domiciliu este una care gestioneaza optim si foarte rapid fiecare conexiune si aplicatie, fara intreruperi si fara interventia utilizatorului. Acesta este motivul pentru care TP-Link a conceput cel mai puternic router Wi-Fi din lume: Archer C5400X.

Elementul feroce al routerului Archer C5400X este procesorul quad-core de 1,8GHz pe 64 biti, devenind astfel primul router cu o putere de procesare atat de mare si atat de rapida. Cipurile puternice cu consum redus de energie Broadcom Cortex-A53 pe 28nm coordoneaza fiecare proces pentru a reduce intarzierile in transmiterea semnalului, sustinand chiar mai multe dispozitive si aplicatii de mare viteza simultan, oferind o retea stabila Wi-Fi pentru toti utilizatorii care o acceseaza.

Acest procesor care este pratic atuul acestui router asigura viteza si performanta pentru orice smartphone, tableta, calculator computer sau consola de jocuri. Va puteti bucura de cele mai noi filme 4K si puteti concura in batalii online multiplayer fara sa mai fiti perturbati de intreruperi de semnal.

Tehnologia AC5400 Tri-Band Wi-Fi utilizeaza trei benzi wireless separate pentru viteze combinate de pana la 5334Mbps*: 1000Mbps in banda de 2,4GHz pentru navigare, cumparaturi online si streaming audio si 2167Mbps in doua benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online si multe alte aplicatii. Tehnologia Smart Connect va conecta automat fiecare dispozitiv pe una din cele trei benzi de frecventa, in functie de necesitati, mentinand astfel stabilitatea si performanta retelei.

Tehnologia 4×4 MU-MIMO realizeaza comunicarea cu dispozitivele conectate de 4 ori mai rapid decat routerele obisnuite cu tehnologie AC, in timp ce NitroQAM™ mareste cu 25% vitezele maxime Wi-Fi in toate benzile.

RangeBoost este o tehnologie noua care creste sensibilitatea semnalului, ajutand dispozitivele indepartate sau mai putin performante sa se conecteze. impreuna, aceste tehnologii creeaza un mediu Wi-Fi extins, stabil si rapid pentru mai multe dispozitive simultan.

O caracteristica noua pentru routerele TP-Link este conectivitatea Bluetooth, care permite utilizatorilor sa configureze C5400X prin intermediul smartphone-ului, fara sa fie necesara o conexiune initiala Wi-Fi si o parola. Pur si simplu, utilizatorii se conecteaza prin Bluetooth, realizeaza configurarea cu aplicatia gratuita Tether si creeaza reteaua Wi-Fi conform nevoilor specifice.

Pretul acestui router porneste de la 349 de euro, aproximativ 1.623 de lei, o suma maricica pentru acest produs, dar avand in vedere monstruozitatile acestui router pot spune ca are fi o achizitie mai mult decat buna.

Similar Articles

2 thoughts on “TP-Link lanseaza cel mai tare router al lor, Archer C5400X

  1. tot situ asta e o zeama de traduceri nefericite, ce plm inseamna „punand presiune pe un singur router si provocand intreruperea unui serviciu sau a tuturor.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.