S-a lansat trailerul pentru Gran Turismo Sport la pachet cu niste detalii. Sperai la BETA? Vesti rele.

Trailerul ofera imagini exclusive de pe Play Station 4. Data lansarii jocului a fost de asemenea anuntata: 15 noiembrie 2016 pentru Europa.

Iata ce primiti pentru preorder-ul Editiei Limitate:

gt sport

Masinile vor fi un mix intre marcile reale si conceptele developerilor. Nu li s-a facut remaster din Gran Turismo 6, ci noile masini sunt facute de la 0, afirma developerii.

Iata si trei dintre masinile confirmate:

  • Ford Mustang
  • Peugeot 908 HDi FAP LMP1
  • Toyota FT-1 Vision GT

Jocul va oferi suport pentru PlayStation VR, care va fi lansat in octombrie anul acesta, la tanc pentru Gran Turismo Sport. Un alt detaliu precizat a fost faptul ca dashboard-ul jocului a fost realizat in stilul timeline-ului de pe Facebook. Un lucru destul de interesant.

 

Exista si un mod nou numit Scapes, care te lasa sa plasezi masinile in diferite medii, cu diferite fundale, pentru realizarea de screenshot-uri. Efecte diferite vor putea fi adaugate imaginilor. Se pare ca Sony a confirmat si o cifra a fundalelor pe care le vom putea folosi: aproximativ 1000 la numar.

Legat de BETA, am vesti rele. Se pare ca developerii au decis sa amane BETA-ul deoarece „nu pot sa arunce un joc doar asa, chiar si in BETA”. Se pare ca developerilor le pasa de ceea ce vor livra jucatorilor. Sa vedem daca o sa si reuseasca.

Iata si trailer-ul. Enjoy!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.