De mult nu am vazut periferice noi de la ThermalTake eSports. De curand au lansat un nou headset care din punct de vedere al caracteristicilor este la zi cu standardele 2016.

 

Dispunand de difuzoare de 40mm de cea mai noua tehnologie audio, castile sunt capabile sa produca sunete de 16 biti la frecvente de 48KHz. De asemenea, se prezinta cu un sistem surround 7.1 pentru a aduce utilizatorului o claritate a sunetului si un bass important indiferent de activitate – gaming, vizualizare de filme sau muzica.

Tot la capitolul „standarde pentru perifericele de gaming din 2016” putem clasa si iluminarea RGB de care beneficiaza headset-ul. Exista 3 efecte de iluminare: spectrum, pulse si static, utilizatorul putand sa aleaga dintre 256 de culori.

Din punct de vedere al confortului observam headband-ul Lycra care promite maximum confort. De altfel, seamana foarte mult cu cele de pe Natec Genesis H59. Cupele sunt rotunde si nu ovale, asa ca utilizatorul se poate astepta sa ii preseze urechile, ceea ce duce, de obicei, la dureri dupa cateva ore de folosire.

Microfonul este ajustabil si arata destul de bine din punct de vedere al design-ului. Castile se prezinta si cu un in-line control pentru a da mute microfonului, a ajusta sunetul si a schimba modul de iluminare.

2

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.