Dota 2 face parte din categoria jocurilor multiplayer online battle arena game (MOBA) si este produs de Valve Corporation, fiind un titlu free-to-play. Acesta este disponibil in exclusivitate prin intermediul platformei Steam, propria aplicatie de distributie online a companiei Valve. Meciurile din Dota 2 aduc impreuna doua echipe formate din 5 jucatori, fiecare ocupand o baza fortificata, plasata la una dintre marginile hartii de joc.

O factiune este declarata victorioasa in momentul in care una dintre echipe distruge structura centrala a celeilalte, cunoscuta sub numele de Ancient. Fiecare jucator controleaza un „Erou”, scopul acestuia fiind sa creasca in nivel si sa colectioneze cat mai multe obiecte, in timp ce lupta impotriva adversarilor pentru a obtine victoria.

„Suntem extrem de incantati de faptul ca putem oferi jucatorilor inca un motiv pentru a se bucura de sarbatori,” declara David Koblizek, PR manager NVIDIA. „in urma lansarii noii serii de unitati de procesare vizuala GeForce GTX 7, continuam sa ne indreptam atentia catre nevoile si dorintele jucatorilor. Competitia GeForce Cup reprezinta inca un exemplu in aceasta directie.”

GeForce Cup, competitia adresata Dota 2, va debuta pe 18 decembrie si va avea o durata de 2 luni. Turneele locale de calificare, organizate separat pentru zona balcanica (Serbia, Slovenia, Macedonia), Bulgaria, Croatia si Romania, se vor extinde pe o perioada de 6 saptamani, cu 16 cupe diferite – 4 pentru fiecare tara, evenimente urmate imediat de finale. in urma acestui stadiu, va exista o faza a grupelor si apoi un bracket final, fiecare cu durata de o saptamana. Toti jucatorii ce ajung sa participe in acest stadiu vor fi rasplatiti cu o unitate de procesare vizuala GeForce GTX 760. Ulterior, trei gameri din fiecare tara participanta vor primi invitatia de a juca in marea finala, unde isi vor disputa premiul de 1.500 $.

Competita este deschisa tuturor jucatorilor ce locuiesc in una dintre tarile participante iar inscrierea se poate realiza accesand linkul corespunzator tarii de origine. Tot aici vor fi disponibile si informatiile complete de inregistrare si de organizare a evenimentului:

Competitia va fi apriga, premiile sunt foarte mari. Data aleasa pentru inceperea concursului este una foarte buna, deoarece este perioada vacantei de iarna, unde jucatorii pot excela in a-si antrena jocul de DoTA2 pentru a pune mana pe o placa video GeForce GTX 760. Daca esti unul dintre cei mai buni trei jucaotri din oricare tara prezentata mai sus, vei primi invitatia de a juca in marea finala pentru a pune mana pe o suma frumusica de bani, adica 1.500$.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.