La Ubisoft Forward am avut parte de gameplay la Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla si intro-urile absolut spectaculoase pentru Far Cry 6. Au cochetat din nou si cu mobile gaming-ul si au incercat sa dea Watch Dogs 2 gratuit in timpul evenimentului. Au incercat…

Ok, stiu ca multi intra aici doar ca sa ia Watch Dogs 2 gratis, asa ca uitati link-ul. Nu va speriati daca jocul nu apare imediat in librarie, serverele Ubisoft au fost si-asa destul de incercate.

Spectatorii livestream-ului au avut o surpriza cand au incercat sa se logheze pe Uplay: serverele erau cazute. Nimeni nu se putea loga si publicul a luat-o putin razna in chat facand spam cu: #CANTLOGIN. Insa, la scurt timp, Ubi au anuntat pe Twitter:

Highlights

Watch Dogs Legion

Watch Dogs: Legion - Gameplay Overview Trailer

Incep prin a spune ca mi se pare cel mai distractiv titlu din line-up. Imi pare ca Ubisoft se focuseaza putin prea mult pe ideea ca putem juca cu o bunicuta pe post de asasin cibernetic, dar o sa trec cu vederea. In rest, ne-au prezentat mai multe personaje jucabile: hackeri agili, muncitori pe santier care bat baietii rai cu cheia franceza, experti in drone si gadget-uri teleghidate sau, favoritul tuturor, John Wick.

Bine, nu e chiar John Wick, insa influenta este evidenta. Personajul are agilitatea lui Keanu, precizia, aura de seriozitate si profesionalism care impanzeste camera in care intra si sangele rece caracteristic. Cand am vazut prima data personajul, am crezut ca ar fi un Agent 47, dat fiind ca a folosit un cablu de fibra pentru o asasinare, insa imediat a inceput sa imprastie gloante in fiecare cap inamic.

Dar John Wick nu e focusul din Legion, doar al acestui trailer. Nimeni nu poate contesta profesionalismul si dedicatia cu care reconstruiesc Ubisoft locatii si perioade memorabile, iar in acest caz e vorba despre Londra. Amanda Mundt, Level Designer pentru Legion, spune ca esantionul de londonezi folositi chiar recunosc cartierele si reperele arhitecturale ale orasului. Acum ca am luat WD2 gratuit, il voi incerca la un moment dat, insa Ubi chiar m-au castigat cu Legion pur si simplu pentru gameplay si concept.

Se lanseaza pe 29 octombrie, 2020. Atat Legion cat si Valhalla vor beneficia de Smart Delivery, adica upgrade-ul gratuit pe noua generatie de console daca jocurile au fost achizitionate pe Xbox One sau PS4.

Assassin’s Creed Valhalla

Personal, cand am vazut cat de mare e Origins si Odyssey, am fost reticent in a le incerca. Nu pentru ca ar fi jocuri proaste din punct de vedere al povestii sau gameplay-ului, ci pentru ca, din ce stiu eu, doar Witcher 3 a reusit sa faca toate side-stuff-urile distractive si imersive. Pana la Unity, l-am jucat pe toate, iar acum, privind retrospectiv, regret cat am stat sa ma plimb pe mapa ca tembelu cautand pene, cufere, artefacte etc.

Valhalla pare ca mai rafineaza putin formula din ultimele doua iteratii ale seriei. Se intoarce eagle-vision-ul, ma rog, odin sight parca il numeau ei, hidden blade-ul si o incercare de asasinari. In rest, taramurile anglo-saxone par extrase din Witcher, combat-ul e atat de aracadey incat e imposibil sa il iei in serios, replicile livrate sunt de lemn ca intotdeauna, daaar, putem manui doua scuturi in acelasi timp!

Ubisoft se concentreaza asa mult pe feature-ul asta incat as fi obraznic sa nu-l mentionez. Eivor poate manui oricare doua arme in acelasi timp sau sa faca combinatii. Cred ca in loc sa programeze si sa animeze toate amestecurile, mai bine isi concentrau efortul pentru a mai scoate din elementele de HUD sau sa nu mai zboare inamicii pe harta cand isi iau KO. E cat se poate de distractiv si de gamey, dar nu pare deloc un joc adresat audientelor mature, care vor seriozitate, realism sau pur si simplu imersivitate. Ubisoft ofera aceleasi tone de continut…fara substanta din pacate, iar in Valhalla chiar se regaseste acelasi spirit care a bantuit jocurile precedente.

Nu am avut ocazia sa joc Valhalla, insa vorbesc din ce am vazut in review-urile altora si in materialele oficiale de pana acum.

Far Cry 6

Au pastrat ce e mai bun pentru final, si bine au facut. Nu au prezentat nici un pic de in-game footage, insa FC6 a furat total show-ul prin cinematografie. Trecerile de la un cadru la altul, imbinarile fluide de culori, simbolismul si jocul actoricesc a lui Giancarlo Esposito care nu poate fi ludat in cuvinte, toate sunt fermecatoare. Nu vreau sa ma las dus de hype, dar sper foarte tare ca jocul sa ridice putintel stacheta si pe partea de gameplay, pentru ca la prezentare deja a facut-o:

Am spus ca nu au aratat jocul in sine, partea necinematica, dar am gasit cateva poze pe Twitter si am zis sa va arat si voua:

Mentiuni

  • Brawhalla vine pe Android si IOS pe 6 august.
  • Hyperscape intra in open-beta.
  • Sam Fisher apare in Elite Squad, un joc de mobile.

Acesta a fost primul show Ubisoft Forward, insa ne putem astepta in curand la sequel.

Similar Articles

One thought on “Ubisoft Forward si Watch Dogs 2 gratuit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.