Ubisoft trece prin vremuri dificile din cauza lui Assassin’s Creed: Unity, asa ca suntem informati ca in urmatorul patch se vor repara multe bug-uri si ca jocul ar trebui sa mearga, fix cum ar fi trebuit sa fie la lansarea sa. Cel putin, asta-i promisunea, insa tin degetele incrucisate ca macar jumatate din promisiuni sa fie implinite.

300 de bug-uri vor fi reparate in urmatorul patch pentru Assassin’s Creed: Unity. 300 dom’le! Ce numar bombastic!

Ei bine, lista cu fix-urile respective este enorma, ba chiar prea mare pentru Ubisoft si aici sunt foarte curios daca nu cumva s-au trezit oamenii la realitate sau daca e o alta miscare PR cu praf in ochi la sfarsit. Uite bai Ubisoft ce-mi faci tu mie! Ma bagi in ceata!

In orice caz, daca va intereseaza sa cititi despre tot ce va veni cu urmatorul patch, atunci poftiti link-ul de pe forum-ul oficial Ubisoft. Patch-ul va fi lansat pe toate platformele, insa Ubisoft ne atentioneaza ca schimbarile si reparatiile vor avea loc periodic si nu dintr-un singur foc. Varianta de PlayStation 4 va fi prima ce va beneficia de aceste grandioase schimbari, in timp ce Xbox One si PC vor astepta inca o saptamana.

Din fericire pentru noi si pentru Ubisoft, speram ca acest patch sa rezolve majoritatea problemelor, ca noi sa ii acordam o nota corecta jocului si ca sa nu ne mai dam priviri urate cu Ubisoft-ul. Hopefully.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.