Ubisoft anunţă că primul DLC pentru jocul Assassin’s Creed: Brotherhood, apărut pe Microsoft Xbox 360 şi pe Sony PlayStation3, va putea fi descărcat începând cu 14 decembrie de pe Xbox Live şi de pe PlayStation Network. Intitulat Animus Project Update 1.0, acest prim DLC va putea fi descărcat gratuit.

 

Animus Project Update 1.0 va ţinti partea de multiplayer a jocului, incluzând un nou mod de joc şi o nouă hartă. Modul de joc, Advanced Alliance, are la bază modul din jocul original, Alliance Mode, în care au fost îngreunate identificarea şi eliminarea ţintei. Putând fi încercat de până la trei echipe de a câte doi jucători, acest nou mod reprezintă o nouă provocare pentru jucătorii cu experienţă.

Noua hartă, Mont Saint-Michael, situată pe o insula stâncoasă a Normandiei, oferă un peisaj care va tăia răsuflarea jucătorilor. Străzile înguste, înaltul turn de clopot şi stilul arhitectural desfăşurat pe mai multe niveluri este locul perfect pentru a vă încolţi „prada”. Pentru a putea supravieţui, recruţii vor trebui să se folosească de free-running şi de avantajele oferite de străzile înguste.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.