După lansările furtunoase ale H.A.W.X şi Assassin’s Creed II, Ubisoft menţine focul continuu al evenimentelor de la noi cu încă o lansare.

După anunţarea peliculei cu titlul omonim, Ubisoft a achiziţionat repede drepturile pentru joc şi  şi-a pus încă odată programatorii cu burta pe tastaturi şi testerii cu mânuţele strânse pe  controllere pentru crearea unui alt hit. Majoritatea jocurilor care au ca punct de plecare un film, lasă de dorit, din pricina storyline-ului liniar şi a gameplay-ului previzibil. Nu este cazul lui Avatar. Evenimentele din joc au loc cu doi ani înaintea celor prezentate în film, deci, nu ştim cam ce ne aşteaptă. Mai adăugăm şi posibilitatea de a alege facţiunea alături de care putem lupta şii avem o reţetă de succes aplicată din ce în ce mai mult în ultima vreme.

 

Jocul va fi lansat pe data de 12 Decembrie, pentru toate platformele: PC, Playstation 3, PSP, Xbox360 şi Nintendo WII & DS. Evenimentul va avea loc, după cum ne-a obişnuit Ubisoft, în Magazinul Diverta de pe bvd. Magheru, între orele 17.00 şi 19.00.

Speech-ul, prezentarea şi menţinerea în frâu a participanţilor la concurs, vor fi efectuate de domnii Jacint Erdei, PR Manager Ubisoft şi Dan Darie, Academia de Gaming. Ah, da, vorbeam de concurs. Concursul va fi un LAN Deathmatch, bineînţeles cu premii. Înscrierile se vor face la locul cu pricina.

La eveniment vor participa şi ODEON CINEPLEX care au pregătit câteva surprize pentru cinefili şi mai ales pentru fanii regizorului James Cameron.

Dacă încă nu v-aţi decis, mai dezvălui o surpriză. Veţi putea să testaţi ochelarii NVIDIA 3D despre care tot vorbim în ultima vreme.

Deci, nu uitaţi, sâmbătă, Diverta, ora 17.00, lansare marca Ubisoft.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.