Ubisoft România şi-a unit forţele cu Mediagalaxy şi GIGABYTE România pentru organizarea unui eveniment mai puţin obişnuit pe la noi: lansarea simultană a patru jocuri. În cadrul evenimentului numit Ubi Day, Ubisoft România îşi va prezenta patru dintre jocurile mult aşteptate primăvara aceasta alături de alte surprize.

Cele patru jocuri pe care le vor prezenta cei de la Ubisoft vor fi add-on-ul pentru Anno 1404 – Venice, Assassin’s Creed II, varianta pentru PC, Settlers VII şi Silent Hunter V.

Despre titlurile de mai sus vom discuta cu Kimo, redactor şef Level şi Anca Drăgnuţa.

Pentru că Silent Hunter V – Battle of the Atlantic este unul dintre jocurile produse în studiourile Ubisoft România, Ubi a decis să scurteze week-endul oamenilor din spatele jocului şi să-i aducă pentru un interogatoriu în cadrul evenimentului.

Mai mult, GIGABYTE România va pune la dispoziţia noastră câteva sisteme pe care vom putea încerca jocurile.

Pe lângă concursurile ce vor avea loc, Ubisoft a mai pregătit o surpriză care încă a rămas nedezvăluită: avanpremiera în exclusivitate a unui joc ce va fi prezentat peste aproximativ o lună.

Era să uit, evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 Martie, în magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Feeria, Băneasa, începând cu ora 12.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.