Fractal Design vine din nou cu un nou case pentru entuziastii de temperaturi joase non-water-cooled. Este in stilul caracteristic Fractal Design, minimalist dar mare si in acelasi timp foarte user si component friendly.

 
Define Nano S este noua carcasa de la Fractal Design, o carcasa ITX care este creata tinand cont de noile componente aparute pe piata, cu izolare fonica superioara si un layout similar ATX.

Impreuna cu carcasa vin si 2 coolere din seria Dynamic, unul GP-12 si celalalt GP-14,  cu intake-uri atat in fata cat si in spate, la care ai access usor pentru curatare si desigur cu 2 Modu Vent-uri deasupra.

Potrivit lor, carcasa este foarte user friendly si ofera posibilitatea unui cable management foarte bun, spatiu de stocare de pana la 4 HDD/SSD-uri si un interior mare care faciliteaza aerisirea optima a case-ului. De fapt e logic avand in vedere cat de bine este gandita varianta mare despre care Fulger a scris aici.

Modelul Define Nano S poate fi cumparat incepand din Martie cu 60.00 euro modelul standard sau 74.99 euro pentru modelul cu geam.

918cbb1e 3f7c 4771 9909 9b8c0095ab44

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.