Un nou set de leak-uri din Battlefield 6 a aparut pe internet. Din cate se pot observa, actiunea jocului va avea o tema futurista.

Sunt sigur ca o buna parte din gamerii de pretutindeni asteapta Battlefield 6. Noul joc va fi dezvaluit pe 9 iunie, in cadrul E3.

Acum, cu doar doua zile inainte de anuntul viitorului joc din franciza Battlefield, o serie de capturi de ecran ce infatiseaza elemente de gameplay a ajuns pe internet. Nu cu mult timp in urma, si un trailer al acestui joc s-a strecurat pe fagasele internetului, ceea ce a cauzat niste probleme pentru EA.

Noile imagini portretizeaza un mediu dominat de zgarie-nori, combat aerian, dar si terestru. Una dintre aceste imagini contine un duel care se duce intre un soldat si un elicopter de atac. Cealalta ne arata un combat cu vehicule grele, tancuri si blindate militare.

Chiar daca nu au cea mai buna calitate, leak-uri ne ofera un glimpse asupra modului in care va arata lumea noului Battlefield 6. Cel mai probabil, ne vom intoarce in viitor (pun very much intended).

De aceasta data, imaginile nu au fost publicate de Tom Henderson, care s-a dovedit a fiind una dintre sursele de incredere cand vine vorba de astfel de informatii.

Chiar daca nu Henderson a facut publice imaginile care ar trebuie sa infatiseze noul joc din seria Battlefield, el a confirmat sunt reale.

 

Elemente de Gameplay

Pe langa imaginile ajunse pe retelele de socializare, au fost dezvaluite si niste date tehnice despre joc. Se pare ca numele jocului va fi Battlefield 2042, ceea ce il va plasa cu 18 ani dupa evenimentele din Battlefield 4.

Unul dintre elementele de gameplay din Battlefield 2 pare ca se va reintoarce. Aici vorbim despre Heroes Mechanics sau, in acest caz, Professionals, dupa cum sugereaza postarea. Astfel, fiecare dintre echipe poate avea cate un caracter cu abilitati speciale in timpul meciului.

Alt element de gameplay care va reveni este Levolution. De altfel, vor fi prezente si meciuri de tipul 64v64, conform altor zvonuri din decembrie. Din pacate, se pare ca suportul pentru crossplay nu va fi prezent, cel putin la data lansarii.

De asemenea, se pare ca vor exista si doua programe de beta testing. La prima dintre ele, conform dezvaluirilor, vor lua parte streameri si creatori de continut. Aceasta ar trebui sa se desfasoare pe 15 iunie. Cealalta se pare va fi o open beta, care va fi disponibla la sfarsitul lunii iunie.

Battlefield 6 este asteptat sa se lanseze spre finele acestui an atat pe consolele last gen, cat si pe cele curente, dar si pe PC.

Similar Articles

One thought on “Un nou set de leak-uri Battlefield 6 ajunge pe internet

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.