Ştiu că nu este un joc de PC, dar am mai zis şi repet: sunt câteva jocuri pe console care chiar merită toată atenţia.

Aşa cum ne-a demonstrat istoria până acum, aceste jocuri speciale care apar doar pe o naţie de console sunt nişte jocuri cu totul şi cu totul deosebite.

Dacă anul trecut vă spuneam că GT5 este unul dintre cele mai reuşite jocuri cu maşini pentru console, anul acesta mi-a atras atenţia Uncharted 3, jocul care nu era pe harta noastră de interes.

Noul joc ce îl are ca protagonist pe Nathan Drake s-a lansat oficial şi în România în cadrul unui eveniment de presă foarte prietenos ce s-a desfăşurat în clubul bucureştean B52.

Foarte simpatică asocierea, adică în toate materialele grafice ale jocului apare personajul principal şi un avion prăbuşit, iar clubul are nume de avion bombardier.

 

Trecând peste detaliile privind lansarea, jocul este foarte promiţător şi cel mai mult m-a atras componenta de multiplayer încă de pe vremea când doar vizionasem nişte trailere pe net.

Dacă am sta să discutăm despre singleplayer n-aş putea să vă spun foarte multe deoarece povestea jocului, în ciuda faptului că este bine lucrată, nu mă atrage. Dar fiind o părere personală, puteţi să îl încercaţi fără să mă ascultaţi.

 

Partea de multiplayer însă, este foarte distractivă şi fast paced. Faptul că poţi să tragi cu arma în timp ce alergi, dar poţi să execuţi şi împuşcături de sharpshooter alături de stealth killings din aproape orice scenariu ni-l putem imagina îi oferă o dinamică specială.

 

Chiar dacă este 3rd person shooter, Uncharted 3 mi-a adus aminte de vremea când jucam Call of Duty 4 stealthy cu shotgun. Mi-a plăcut la nebunie faptul că poţi executa inamici dintr-o singură lovitură. Fie că este vorba de stealth kill sau umilinţă pe clădiri (picioare în gură când eşti deasupra lor, îi tragi de picioare de sub ei, îi apuci de cămaşă când eşti lângă ei şi îi arunci de pe clădire) distracţia este garantată.

În funcţie de timpul pe care îl voi avea la dispoziţie am să încerc să compun un mix cu fun killings. Până atunci vă invit să urmăriţi câteva imagini de la eveniment.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.