NCsoft a lansat ieri o nouă provocare pentru fanii MMORPG-ului Aion: update-ul Empyrean Calling (2.5), ce aduce o grafică îmbunătăţită calitativ, instanțe noi de joc, precum și abilități, obiecte și misiuni noi. În plus, timp de zece zile, jucătorii vor putea trăi o experiență totală în ținuturile din Aion, accesând versiunea trial Aion: Assault on Balaurea, disponibilă gratuit pe site-ul jocului.

În Empyrean Calling, grafica îmbunătățită conferă un plus de luminozitate, prin care obiectele capătă umbre și texturi mai subtile, iar sistemul de cartografiere in-game asigură informații și imagini mai clare ale diferitelor zone de acțiune.Noua instanță Empyrean Crucible oferă un câmp de luptă cu 10 linii inamice care vor ataca în câte cinci valuri succesive, în timp ce triumful împotriva Esoterrace îl va priva pe Balaur de resursele vitale necesare pentru armata lui Tiamat.

În plus, în patch-ul 2.5 personajele și animalele de companie sunt mult mai sofisticate. Jucătorii vor putea alege dintr-o serie extinsă de presetări pentru față și corp la crearea personajelor, care devin mai mobile și mai empatice. La rândul lor, animalele de companie sunt acum mai prietenoase, își poartă propria pungă cu mâncare și obiecte magice și pot chiar prăda automat pentru stăpânii lor.

De asemenea, cel mai recent update Empyrean Calling prezintă o nouă viziunea asupra sistemului de Mentorat, menită să îi încurajeze atât pe veteranii jocului, cât și pe începători. Astfel, dacă un jucător avansat conduce un grup cu cel puțin 10 niveluri mai slab, mentorul va primi recompense de joc zilnice și săptămânale.

 

Aion: Assault on Balaurea costă 49,99 lei în rețelele de distribuție din România.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.