Nvidia GeForce Experience a primit cateva functionalitati interesante cu noul update 3.20.5 Beta: monitorizarea performantei prin metrice, inregistrare via Shadowplay 8K HDR 30FPS si overclock automat al placii video.

Da, versiunea e in Beta si  trebuie sa activati „Enable beta features” din „Settings” pentru urmatoarele beneficii.

GeForce Experminental Features

GPU overclock

Versiunea noua introduce panoul „Performance” ([Alt+Z] si il gasiti), de unde este posibila monitorizarea si reglarea GPU-ului. Pentru placile din seria RTX 20 si RTX 30 de desktop, exista acest nou tuner automat de setare a profilului de overclock. Prin folosirea unui algoritm de scanare, cauta profilul ideal de overclocking fiecare sistemul.

In-Game Overlay

Pe langa afisarea FPS-urilor, noua monitorizare a performantei arata metrice pentru statistici, temperatura si latenta. [Alt+R] pentru afisarea lor.

Shadowplay

Multi folosesc Shadowplay in loc de XSplit sau OBS, iar acum Nvidia mai ofera un motiv pentru a-l utiliza. Toate placile din seria RTX 30 suporta acum inregistrare 8K HDR 30FPS. In plus, pentru cei cu minim GTX 950, Shadowplay permite inregistrare 4K HDR.

Ca la orice update GeForce Experience, acesta vina si cu suita de optimizari pentru jocuri. Le gasiti pe toate 41 aici, plus toate informatiile despre Beta.

Similar Articles

One thought on “Update-ul GeForce Experience permite overlock automat pentru GPU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.