Episodul 2: Act 3 din Valorant vine cu noutati care sa reimprospateze dinamica. Intra in scena un nou camp de lupta, Breeze Island, si gama noua de skin-uri Forsaken.

Breeze Island este o locatie exotica ce aduce vara mai aproape si o configuratie noua a campului de lupta. Lunetele sau pustile cu bataie lunga sunt preferabile, din moment ce este o mapa cu multe puncte inalte si zone deschise.

In Valorant Act 3 e introdusa o serie de cosmetice speciale (carti de identitate, brelocuri de arme, spray-uri si skin-uri pentru arme) care pot fi deblocate prin completarea nivelelor din Battle Pass. Exista doua variante disponibile: gratuita (cu o serie limitata de accesorii) si Premium, (costa 1.000 VP). Varianta Premium a Battle Pass-ului contine integral toate accesoriile adaugate.

Skin-urile Forsaken reimprospateaza vizual printr-o noua tematica blestemata. Vor beneficia de varianta Forsaken armele Vandal, Operator, Spectre, Classic si cutitul Ritual Blade. Exista un pachet care include toate skin-urile noi, impreuna cu o carte, un spray si un breloc pentru arma la pretul de 7100 VP.

Nivelurile armelor Forsaken se pot debloca cu ajutorul punctelor Radiant. Pot fi cumparate cate 20(1,600 VP), 40(2,800 VP) si 80(4,800 VP). Aceste niveluri includ diverse efecte vizuale:

  • Nivelul 1: Reticul luneta si cartusul glontului.
  • Nivelul 2: VFX pentru focul de arma si particule
  • Nivelul 3: VFX pentru echipare si reincarcare personalizata a armei. Sunet de inspect. Particulele sclipitoare cand oponentul este neutralizat
  • Nivelul 4: Kill Banner si Fatalitate
  • Nivelul 5: Chroma cu model auriu si VFX albastru. Fatalitate si Kill Banner tematice inspirate de skin-ul Sovereign

In plus, lansarea noului Act a oferit unui grup restrans de creatori de continut romani oportunitatea de a juca pe noua harta inainte de oficializarea noului update. Printre acestia se numara Skaaro:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.