Riot Games anunta identitatea celui mai nou agent din Valorant, Astra, impreuna cu detalii despre noul Battle Pass si skin-urile Prime // 2.0.

Astra

La finalul lunii februarie, Riot Games a anuntat continutul din Episodul 2: Act 2. Dupa o serie de teasere si indicii lansate fanilor, facem cunostinta cu Astra, noul agent ,,cosmic’’. Aceasta este inspirata din futurismul african combinat cu tematica astrala, rezultand un agent unic.

Astra intra in randul agentilor de control (Controllers) impreuna cu Omen, Brimstone si Viper. Abilitatile ei se bazeaza pe tactica si control in jurul hartii, folosindu-se de stele plasate pe campul de lupta. Astra mai poate si repozitiona inamici in propriul avantaj sau sa diminueze vizibilitatea pe harta cu ultimata. Posedand un asemenea arsenal, va deveni un factor decisiv in rezultatul bataliilor!

 

Battle Pass

Valorant Episode 2 Act 2

Noul Battle Pass este plin de obiecte cosmetice (skin-uri noi, brelocuri pentru arme, carti de identitate, spray-uri etc.). Battle Pass-ul are 50 de niveluri diferite, iar pentru jucatorii inraiti exista bonusurile de final. De asemenea, varianta Premium aduce o serie aditionala de recompense, pentru suma de 1.000 VP (Valorant Points). Beneficiul adus de Battle Pass Premium consta in skinurile de colectie in editie limitata (disponibile pe toata perioada actului).

 

Prime 2.0

Pentru ca surprizele vin in numar de trei, developerii jocului lanseaza seria de skinuri Prime 2.0. Acestea vor fi disponibile pentru Phantom, Frenzy, Bucky, Odin si Melee (Karambit) in magazinul din joc pana pe 17 martie. Pe langa noile modele, exista si functii actualizate. Skinurile Prime 2.0 pot fi achizitionate doar cu VP in mod individual, dar si sub forma de pachet/bundle.

Dupa cum bine stiti, Valorant este unul dintre jocurile lansate de catre Riot Games anul trecut. Compania este una dintre cele mai influente ,,fete’’ ale industriei gaming-ul datorita celui mai popular titlu al lor: League of Legends. Valorant a ajutat compania la expansiunea industriei  in categoria jocurilor tactical shooters si concureaza cu titluri precum Counter Strike: Global Offensive si Tom Clancy’s Rainbow: Six Siege.

Similar Articles

One thought on “Valorant o introduce pe Astra pentru Episodul 2: Act 2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.