Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 este continuarea clasicului joc din 2004; acesta va dispune de ray tracing in timp real si suport pentru Nvidia DLSS.

Paradox Interactive a anuntat la Game Developers Conference in San Francisco lansarea jocului The Masquerade – Bloodlines 2, un role-playing game (RPG) bazat in Seattle care recreeaza in detaliu atmosfera din World of Darkness. Jocul este in faza de dezvoltare si va fi lansat in 2020.

Dezvoltat de Hardsuit Labs, Bloodlines 2, care este un succesor al clasicului RPG Vampire: The Masquerade – Bloodlines, va dispune de caracteristici precum un storytelling reactiv, lupta corp la corp rapida si personaje fascinante cu interese ascunse. Gamerii vor deveni vampiri in timp ce isi vaneaza prada pe strazile orasului, gestioneaza relatii politice complexe si isi potolesc setea de sange in incercarea de a suprima oamenii.

Nvidia GeForce RTX este principalul partener grafic pentru Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 si lucreaza cu Paradox si Hardsuit Labs pentru a aduce ray tracing in timp real si Nvidia DLSS in joc.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.