Si nu doar de pe Steam. Datorita valului foarte mare de plangeri si critici care au aparut in urma portarii dezastruoase pe PC, Warner Bros. si Rocksteady s-au gandit ca e mai bine sa scoata jocul de pe Steam cat si din magazine. Pentru moment. 

 Desi varianta de consola (in speta PS4) nu are absolut nicio problema, versiunea pentru PC a facut ca hoardele de jucatori sa puna mana pe tastatura si sa urle pe toate forumurile. Limitarea la 30 fps cat si performanta foarte slaba chiar si pe sisteme de top au determinat producatorii sa scoata jocul de la vanzare dupa nici 4 zile de la lansare. 

Un reprezentant al WB a scris mai devreme pe forumul jocului: “We want to apologize to those of you who are experiencing performance issues with Batman: Arkham Knight on PC. We take these issues very seriously and have therefore decided to suspend future game sales of the PC version while we work to address these issues to satisfy our quality standards”.

 Pana una-alta, niste voci din culise spun ca portarea pe PC nu a fost facuta de Rocksteady ci de un studio pe nume Iron Galaxy, un studio care are in echipa de development 12 oameni. Cam putin pentru un titlu care se vrea hit. Intrebarea care ramane este: cum naiba au reusit sa construiasca un joc pe engine-ul Unreal 3 care sa mearga ATAT de prost? 

Desi Batman: Arkham Origins a avut aproape aceleasi probleme legate de performanta la lansare, WB Montreal au scapat cu imaginea foarte putin sifonata. Dar se pare ca rabdarea utilizatorilor de PC a ajuns la limita si vocea „poporului” s-a facut auzita. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.