Sony Interactive Entertainment a anuntat depasirea pragului de 4,2 milioane de sisteme PlayStation VR vandute la nivel global. La sfarsitul lunii februarie, peste 440 de jocuri si alte experiente erau disponibile pe PlayStation VR.

Gigantul tehnic a inceput sa vanda dispozitivul in 2016 ca o platforma de realitate virtuala care se conecteaza la o consola PS4 – ceva care probabil a ajutat la cresterea vanzarilor si a popularitatii sale.

Pe langa faptul ca a anuntat pragul de 4,2 milioane de vanzari PS VR, Sony a anuntat, de asemenea, urmatorul val de jocuri care sosesc pe platforma realitatii virtuale in urmatoarele luni. Colectia de jocuri si experiente disponibile pe PlayStation VR va fi extinsa cu titluri precum Blood & Truth, Ghost Giant, Falcon Age si Everybody’s Golf VR.

Hello Games a creat, de asemenea, o versiune VR a intregii experiente a jocului No Man’s Sky si vine pe platforma in aceasta vara.

Unii dintre rivalii lui PS VR, precum Oculus Rift si HTC Vive, au nevoie de computere mai performante pentru a functiona corespunzator. Vazand cum Sony a raportat in ianuarie ca vanzarile PS4 se incheiau cu 100 de milioane, este usor sa vedem cum a putut sa vanda 4,2 milioane de casti.

In Romania, jucatorii pot alege intre mai multe kit-uri PlayStation VR disponibile impreuna cu VR Worlds si Gran Turismo Sport la partenerii PlayStation.

Similar Articles

One thought on “Vanzarile de sisteme PlayStation VR depasesc 4,2 milioane de unitati

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.