Prin lansarea seriei de monitoare XG05, Viewsonic isi extinde portofoliul de produse ce sunt destinate atat gamerilor inraiti, dar si celor casual ce prefera un strop in plus de confort.

Noile produse de gaming, alaturi de software, asigura cea mai buna experienta pasionatilor de jocuri polivalenti, putand deservi cu succes o varietate larga de configurari si stiluri de viata.

Gama de monitoare de gaming XG05 a debutat cu modelele XG2405, de 24” si XG2705, de 27”.

Acestea ofera o combinatie optima de elemente esentiale pentru gaming si accesibilitate. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS cu rezolutie Full HD (1920×1080) si design cu rama deosebit de ingusta pe 3 laturi, ceea ce faciliteaza o experienta captivanta in configuratii multi-monitor.

ViewSonic XG2405

Iar datorita refresh rate-ului de 144Hz, timpului de raspuns de 1ms (MPRT) si tehnologiei AMD Radeon FreeSync, pasionatii de jocuri beneficiaza de toate instrumentele eficiente, care le pot asigura victoria in jocul preferat.

Tehnologia IPS, in combinatie cu rata de reimprospatare de 144Hz si cu timpul de raspuns de 1ms, le asigura pasionatilor de jocuri raspunsul rapid la comenzi de care au nevoie si calitatea vizuala mult dorita.

Iar unghiurile largi de vizualizare sunt perfecte pentru campanii co-op, configuratii pentru streaming si statii desktop multifunctionale.

Timpul de raspuns de 1ms reduce semnificativ fenomenul de incetosare a imaginilor in miscare, ceea ce imbunatateste considerabil claritatea si efectele de umbrire sau de degradare a culorilor.

Refresh rate-ul ecranului de 144Hz permite un control la nivel esports, ceea ce garanteaza o experienta de gaming fluida.

Tehnologia AMD FreeSync sincronizeaza rata de reimprospatare a monitorului cu performantele placii video, eliminand in acest fel fenomenul de sfasiere a ecranului, ceea ce fluidizeaza experienta de gaming.

Prin designul elegant, cu rama deosebit de ingusta pe 3 laturi, proportia suprafetei utile este minimizata.Este cu mult imbunatatita experienta vizuala prin configuratiile multi-monitor, care sunt utilizate deseori pentru crearea de continut sau streaming.

Similar Articles

3 thoughts on “ViewSonic a lansat noua serie de monitoare de gaming XG05

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.