Wacom lanseaza un nou model “Small” al gamei sale profesionale de tablete cu touch si stilou, destinate creativilor. Wacom Intuos Pro Small este rezultatul a peste 35 de ani de inovatie si experienta in dezvoltarea de produse pentru arta digitala si design.

Aceasta noua tableta completeaza perfect seria Intuos PRO, oferind alaturi de Intuos Pro Medium si Intuos Pro Large, o varietate larga de caracteristici si avantaje, utile pentru artistii digitali, designerii si fotografii care au nevoie de cele mai bune echipamente pentru a-si expune creativitatea.Alaturi de tehnologia Pro Pen 2 de la Wacom, ce ofera peste 8.000 de niveluri de presiune, o sensibilitate excelenta la inclinarea stiloului, precum si o senzatie naturala de creion pe foaie de hartie, artistii isi pot alege de acum si dimensiunea care li se potriveste, avand de ales intre formatul mic, mediu sau mare. Noua varianta mica vine cu aceeasi suprafata de lucru ca si modelul precedent, avand potentialul sa devina solutia perfecta pentru artistii mereu in miscare.

Dimensiunile reduse, conectivitatea wireless si tehnologia de stilou fara baterie care nu necesita incarcare, permite lucrul in orice locatie, de la cafenele la salile de conferinta, birourile clientilor, acasa sau la studio.

“Fie ca esti un student care isi ia tableta la sala de curs, sau un fotograf care are nevoie de mici retusuri de imagine intr-o locatie remote, noua tableta Wacom Intuos Pro Small ofera precizie, stilou profesional si optiuni creative de brush strokes, pentru arta digitala, design si imagistica,” precizeaza Faik Karaoglu, Executive Vice President Branded Business Group, Wacom. “In plus, este o alegere inteligenta pentru cei ce au un spatiu de lucru limitat ca dimensiuni, si care cauta o modalitate de a folosi tehnologia Pro Pen 2,” adauga Faik Karaoglu.

Pentru a crea scurtaturi care sa ajute procesul de creatie, toate cele trei variante ale tabletei Intuos Pro sunt dotate cu TouchRing si ExpressKeys, sase pe varianta Small si opt pe variantele Medium si Large. Pe langa acestea, abilitatea de a folosi atat stiloul cat si touchscreen-ul, permite utilizatorilor sa exploreze noi moduri de navigare si face ca experienta de creatie sa devina mai interactiva.

Din punct de vedere al design-ului, noul model este unul foarte slim, echipat cu o carcasa din aluminiu anodizat si un suport de stilou elegant care contine 10 varfuri de schimb.

Stilouri premium, performanta premium

Wacom Pro Pen 2 ofera cea mai avansata tehnologie de stilouri de la Wacom, avand o sensibilitate la presiune de patru ori mai mare decat originalul Pro Pen. Cele 8.192 de niveluri de presiune, recunoasterea inclinatiei si tracking-ul fara lag iti va oferi o senzatie naturala in timpul desenelor. In plus, switch-ul lateral al stiloului, permite accesarea unui meniu de scurtaturi, ceea ce mareste considerabil viteza de lucru.

Pentru a sustine nevoile tuturor artistilor care folosesc produsele din gama Intuos Pro, Wacom ofera doua stilouri aditionale, Pro Pen 3D si Pro Pen Slim, comercializate separat ca accesorii.

Pro Pen 3D ofera un buton dedicat executarii comenzilor 3D, precum rotirea obiectelor in aplicatii 3D si CAD. Noul Pro Pen Slim vine in ajutorul artistilor care isi doresc un stilou mai subtire, capabil sa ofere o senzatie asemanatoare cu cea a unui creion clasic.

Ambele sunt compatibile cu familia Intuos Pro si pot ajuta la personalizarea si accelerarea experientei creative.

Configuratii, pret si disponibilitate

Wacom Intuos Pro Small este disponibila prin partenerii MGT Educational la un pret de 229.90 Euro*, alaturandu-se modelelor deja existente, Medium (379.90 Euro*) si Large (529.90 Euro*). Toate aceste trei variante au conexiune Bluetooth si sunt compatibile cu Mac si PC. Fiecare tableta este insotita de un stilou Wacom Pro Pen 2 plus suport pentru acesta si este dotata cu ExpressKeys, TouchRing si optiuni multi-touch.

*Preturile in Euro sunt preturi recomandate de retail, TVA inclus

Gama Wacom Intuos Pro este de forte mult timp o parte esentiala a programelor de educatie in domeniul artei, designului si fotografiei din intreaga lume. Pentru informatii despre preturile acordate segmentului de Educatie, scolile calificate, colegiile si universitatile pot contacta biroul local de vanzari Wacom.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.