Wargaming, dezvoltatorul celebrului joc multiplayer de strategie, World of Tanks, a anuntat pe 26 aprilie 2018 ca a incheiat un contract cu un dezvoltator sarb de jocuri.

Numele companiei cu care cei de la Wargaming au incheiat contractul este Mad Head Games. Ambele studiouri colaboreaza pentru a creea un nou titlu multiplayer.

Dar hai sa ne intoarcem si sa mentionam ceva in legatura cu aceasta companie. Compania de origine sarba, Mad Head Games, isi are studiourile in capitala Serbiei, Belgrad si in orasul Novi Sad.

Infiintata inca din anul 2011, aceasta a reusit sa creeze 36 de jocuri de tip hidden puzzle adventure. Compania este gata sa faca pasul urmator catre un joc care probabil va fi unul de succes.

Seful celor de la WarGaming Alliance a spus:

Echipa Mad Head Games este intr-adevar una din cele mai pasionate si energice echipe de dezvoltare a jocurilor, cu care avem placerea de a lucra. Suntem incantati sa le spune „Bun venit” in Alianta si o sa colaboram cu acestia indeaproape pentru ca viitorul lor joc sa fie lansat cu ajutorul WarGaming.

Directorul General al Mad Head Games, Nenad Tomic a spus la randul sau, urmatorul lucru:

Dupa ceva ani petrecuti in industra jocurilor casual, ne-am decis sa creem jocurile pentru care am infiintat aceasta companie. Dupa intelegerea cu cei de la WarGaming, ne-am dat seama ca am intalnit pe cineva carora sa ne impartasim viziunea si pasiunea asupra jocurilor. Ei ne-au ajutat sa creem ceva ambitios si extraordinar.

Similar Articles

One thought on “Wargaming Alliance a semnat un contract cu Mad Head Games

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.