Wargaming anunta Pagan Online, un joc RPG in care jucatori lupta impotriva unor hoarde de dusmani salbatici si zei razbunatori. De asemenea, jocul este dezvoltat impreuna cu Mad Head Games.

Pagan Online, care urmeaza sa fie lansat pe PC in 2019, ofera jucatorilor posibilitatea de a lupta intr-o distopie demonica bazata pe „mitologia pre-crestina”. Scopul jocului este de a fi in egala masura brutal, maniacal si mistic.

De asemenea, toti cei care vor sa incerce jocul se pot inregistra pentru a primi acces la versiunea beta a acestuia, cunoscuta sub numele de Trials, pe site-ul Pagan-Online.com.

Pagan Online este un nou joc RPG de tip hack-and-slash, care ofera lupte pline de provocari si piedici la tot pasul, dusmani puternici, arme infinite si o sumedenie de recompense.

„Mad Head Games sunt pasionati, talentati si au o mentalitate „diabolica” de a face tot ce este necesar pentru a crea un joc care sa fie pe gustul tuturor”, a declarat Jacob Beucler, Product Director, Wargaming’’.

’’Am colaborat cu Mad Head Games pentru ca aceasta mentalitate ne aminteste de primele zile de la Wargaming cand am dat tot ce a fost mai bun pentru a lansa World of Tanks. Pagan Online este una dintre cele mai captivante oportunitati ale Wargaming – aducem toate acestea pentru toti pasionatii si jucatorii PC de pretutindeni.”

„Cu jocul Pagan Online am perfectionat modul in care functioneaza lupta intr-un RPG de actiune top-down, luand sfaturi de la MOBA pentru a crea ceva rapid, extraordinar si foarte provocator”, a declarat Uros Banjesevic, Co-fondator si Director Creativ la Mad Head Games.

„Este firesc sa putem impartasi acest joc, produsul muncii, transpiratiei si lacrimilor noastre, cu toata lumea!”

In Pagan Online, jucatorii se vor implica in sesiuni intense si strategice de masacru intr-o varietate de harti. Misiunile sunt extrem de asemanatoare, cu numeroase moduri de joc si niveluri de dificultate, pe langa un mod single player durabil, care va fi actualizat in permanenta cu expansiuni de continut numite „Battle Chapters”.

Pagan Online este un joc RPG care cu siguranta va fi la fel de popular ca World of Tanks. Ramane de vazut daca comunitatea va oferi un feedback pozitiv jocului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.