Nvidia si Ubisoft au anuntat ca Nvidia GeForce RTX este platforma grafica oficiala pentru noul joc al celor de la Ubisoft, Watch Dogs: Legion, care urmeaza sa fie lansat in 2020.

Watch Dogs: Legion va utiliza ray tracing in timp real si alte tehnologii avansate de gaming dezvoltate de Nvidia pentru a crea o grafica superba in al treilea titlu al francizei „open world” cu poveste de tip „action-adventure”, Watch Dogs.

“Ubisoft incearca mereu sa recreeze orasele prezentate in jocurile lor, si ray tracing va adauga noi niveluri de detalii pentru a reda fidel Londra in Watch Dogs: Legion,” spune Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la Nvidia.

“Nvidia este implicata in lansarile Watch Dogs inca de la inceputurile francizei, si suntem pregatiti sa ii uimim pe gameri cu implementarea ray tracing-ului in cel mai nou titlu.”

Ray tracing este tehnica grafica avansata folosita pentru a le oferi filmelor efecte vizuale realiste. Placile grafice Nvidia GeForce RTX integreaza nuclee configurate special pentru a accelera ray-tracing-ul. Astfel, efectele din jocuri pot fi randate in timp real.

“Actiunea din Watch Dogs: Legion se petrece intr-o versiune din viitor a Londrei, care este prezentata cu un nivel de realism care nu putea fi atins decat cu ray tracing” declara Chris Early, vice president of Partnerships & Revenue la Ubisoft.  “GeForce RTX duce gamingul in viitor, de aceea consideram ca este platforma perfecta pentru Watch Dogs: Legion.”

Watch Dogs: Legion va oferi noi inovatii in materie de gameplay. Gamerii vor putea sa recruteze si sa joace in rolul fiecarui personaj din open world-ul din Londra, iar fiecare dintre acestia are o poveste, personalitate si un skillset unic, putand perzonaliza propria echipa. De asemenea, gamerii se vor putea alia cu prietenii pentru a elibera Londra in patru misiuni de tip co-op, challenge-uri, si evenimente zilnice.

Similar Articles

One thought on “Watch Dogs: Legion va beneficia de suport pentru ray tracing pe PC

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.