Săptămâna trecută s-a lansat FIFA 12 şi în România şi cu această ocazie s-au întâmplat nu mai puţin de 3 evenimente eSports în decursul a două zile.

Nu oi fi eu cel mai mare fan al fotbalului, electronic sau clasic, însă când vezi o asemenea desfăşurare de forţe nu ai cum să rămâi indiferent.

Totul a început vineri la ora 15 în Diverta din Mall Vitan unde ESL a chemat fanii FIFA la câteva partide pe PS3. Premii s-au tot dat pe acolo, atât jucătorilor buni cât şi fanilor îmbrăcaţi cu tricouri de fotbal.

 

IMG_9784  

 

 

Apoi a continuat acţiunea în sediul GIGABYTE unde s-au strâns jucătorii de FIFA ce îşi precomandaseră de pe PC Garage FIFA 12 şi s-au duelat pentru a câştiga o consolă Wii. Meciurile s-au terminat, din cât îmi aduc eu aminte pe la ora 22 şi noi, câţiva gameri împreună cu membrii staff-ului GIGABYTE ne-am jucat FIFA 12 şi Battlefield 3 până pe la 4 dimineaţa:D.

 

 

 

A doua zi, sâmbătă, pasionaţii de FIFA s-au adunat cu mic cu mare în concept store-ul GameShop din zona unirii şi acolo s-au putut înfrunta cu membrii echipei naţionale de FIFA. Surpriza surprizelor a fost aceea că au exista câteva meciuri în care membrii lotului naţional (ce frumos sună, parcă ar fi jucători de fotbal real:D) au pierdut. Cei ce i-au învins pe reprezentanţii noştri de la competiţiile internaţionale s-au ales cu jocuri FIFA 12.

 

 

De departe cel mai bine organizat eveniment a fost cel din sediul GIGABYTE. Participanţii au jucat fiecare pe monitorul lui şi astfel era imposibil să se încurce unul pe celălalt şi pe lângă asta zona de joacă era şi delimitată. Păcat însă că nu au fost mai mulţi participanţi. S-ar fi văzut mai frumos dacă ar fi fost mai aglomerat.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.