Colaborarea de Halloween intre Korn si World of Tanks Blitz aduce cateva game mode-uri noi si un video muzical pentru piesa Finally Free setat in universul jocului. Piesa se regaseste pe ultimul album al trupei, The Nothing, iar video-ul ofera putin lore pentru fanii jocului.

Korn - Finally Free (Official Video)

Primul mod este Burning Games: la inceputul unui meci, viata fiecarui jucator scade treptat, iar singura modalitate de a si-o reface e sa traga in inamici. Conceptul de baza este ca tanc-urile au caracteristicile unui vampir, care trebuie sa ii raneasca pe altii pentru a supravietui. Astfel se leaga de Halloween. ? Este necesar un vehicul Tier V minim pentru a participa.

Burning Games face parte din evenimentul in 5 parti, Convergence. Completarea challange-urilor duce la deblocarea de artwork-uri Korn si alte iteme speciale. Evenimentul tine pe durata 16-24 octombrie.

The Way of the Raider este alt eveniment in 60 de etape. Se pot obtine credite, XP gratuit, zile de cont premium, mai multe camo-uri, un profil de jucator personalizat si doua noi tank-uri post-apocaliptice: Tier V Spike si Tier VII Annihilator. Ambele tancuri sunt prezentate in noul videoclip de la Korn. Ultimul unlockable din acest pseudo-battle-pass este un camo animat, Radioactive Glow. Evenimentul se incheie pe 31 octombrie si necesita tot un tanc Tier V minim pentru participare.

Iar intre 14-31 octombrie, revine Mad Games, un mod care ofera tanc-urilor abilitati aparte.

„Wargaming nu este strain de colaborarile muzicale, dupa ce a facut echipa cu Iron Maiden, metalizatorii suedezi Sabaton sau The Offspring pentru proiectele anterioare”, a declarat Andrey Ryabovol, director de produs al World of Tanks Blitz. „Korn este partenerul perfect pentru evenimentul nostru de Halloween”.

Cei de la Korn chiar par incantati de colaborare, solistul trupei, Jonathan Davis, recunoscand ca este gamerul trupei:

WoTB este disponibil pe iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam si Nintendo Switch.

Similar Articles

One thought on “World of Tanks Blitz colaboreaza cu trupa de metal Korn

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.