World of Warplanes este mandru sa anunte ca fruntasul Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, va prezenta 10 jurnale online de instruire pentru razboi.

Aceasta serie ‘’free-to-view’’ va fi lansata saptamanal pe site-ul oficial World of Warplanes si pe canalul de YouTube in iunie, iulie si august, alaturi de un video exclusiv WoWP la piesa clasica Iron Maiden ”Aces High”. Mai jos gasiti primul video din aceasta serie.

Ca un entuziast pasionat de aviatie militara, pilot si sustinator al dedicarii World of Warplanes la tema istorica, Bruce a inregistrat seria „The Bruce Dickinson Warplanes Diaries” despre avioane de lupta si bombardiere clasice din WW2, cum ar fi Spitfire, Hawker Hurricane si Messerschmitt Bf 109.

„Suntem cu totii incantati de faptul ca Bruce si-a adus entuziasmul si expertiza in World of Warplanes cu aceste videoclipuri informative pe care le-a livrat in propriul sau stil unic”, a declarat Al King, directorul global al marketing-ului la Wargaming. Pe langa jurnalele si tributul Aces High, introducem de asemenea un hangar renovat subtil marcat cu imagini iconice Iron Maiden. Este diferit de orice joc am avut vreodata inainte si speram ca fanii Maiden se vor distra la gasirea diferitelor Easter eggs ascunse peste tot! ”

Ca un bonus pentru fanii Maiden si Warplane, WoWP au creat, cu multe dintre elementele grafice ale motorului lor de joc si ale unor imagini clasice de arhiva, un clip video de tribut la videoclipul epic ‘’Acs High’’. Acesta prezinta multe dintre bataliile de pe avioanele din Marea Britanie pe care Bruce le prezinta in serii. De asemenea, spectatorii pot vedea cu adevarat avioanele readuse la viata.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.