Oamenii din spatele Wargaming, cei care au produs World of Tanks si World of Warplanes, au lansat astazi faza de Open Beta pentru al treilea joc din serie, permitand astfel jucatorilor sa-si scoata ochii pe apa, si nu doar pe pamant sau prin aer.

 Gameplay-ul e similar cu cel din World of Tanks si iti ofera mai multe tipuri de nave de lupta pe parcurul unor tech tier-uri. Navele sunt diferentiate in functie de viteza, armura, armament si alte optiuni, dar se impart in patru clase: distrugatoare care sunt rapide, crucisatoare care sunt echilibrate, cuirasate pline de arme (aparent „battleship” e cuirasat in romana, ca sa nu zici ca WASD nu te culturalizeaza un pic) si portavioane. Cele din urma sunt un concept nou pentru serie; ele pot cara patru tipuri de avioane controlate de AI, care sunt trimise peste campul de lupta.

Jocul se bazeaza pe un sistem de microtranzactii prin care, cu premium currency, poti cumpara premium time sau nave speciale. In premium time castigi mai multi bani si experienta, dar diferenta dintre jucatorii care investesc bani in joc si restul nu e foarte mare, iar navele de tier mai mic au sanse impotriva celor superioare.

Tot cu premium currency poti cumpara si niste consumabile destul de dubioase care sporesc abilitatile navelor.

Oricum, jocul e free-to-play, asa ca nu costa decat timp pentru a-l incerca. Cei interesati ilo pot descarca de aici

 

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=jAAgZvVsW78

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.