World of Tanks a primit in sfarsit un update mult asteptat pentru cea mai noua consola de la Microsoft, care printre altele este si cea mai puternica consola la ora actuala.

Adevarul este ca te simti trist sa ai o asemenea consola, TV 4K cu HDR si sa joci in rezolutie Full HD.

World of Tanks a debudat pe console in 2014 cand a fost lansat pentru Xbox 360. De atunci a tot primit actualizari si imbunatatiri ale graficii, insa, acesta este cel mai mare salt in materie de grafica.

Nu numai ca jocul este redat la rezolutia 4K, dar au fost imbunatatite si texturile, au crescut rezolutia umbrelor si au crescut si distanta la care poti vedea ceva in joc (draw distance).

Si culmea, cica timpul de incarcare este mai bun.

Aditional, utilizatorii de Xbox One X, Xbox One, Xbox One S si Xbox 360 pot juca impreuna indiferent de generatia consolei pe care o folosesc. Ceea ce e foarte cool pentru ca daca ai un Xbox 360 si un prieten fara consola, il poti aduce pe campul de lupta donandu-i vechitura. Impusti doi iepuri dintr-un foc. Scapi de rabla si iti aduci si om pe care il poti antrena sa fie el carnea de tun:).

Jucatorii noi vor avea ocazia sa isi inceapa cariera de tanchist cu World of Tanks X Edition Starter Kit care este disponibil gratuit in Store-ul Microsoft.

Mai jos aveti trailer-ul de la lansare, precum si o galerie cu screenshot-uri. Enjoy!

Si nu uitati ca avem si un concurs de Halloween pentru pasionatii de World of Warships pe care il gasiti aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.