Chiar dacă Microsoft pastrează în continuare liniştea referitor la viitoarea consola Xbox, zvonurile legate de aceasta nu par să ia sfarşit.

De data aceasta, cele mai recente zvonuri indică faptul ca Xbox 720 Durango ar putea beneficia de un procesor IBM Power PC cu nici mai mult, nici mai puţin de 16 nuclee, precum şi un GPU marca AMD, cel mai probabil din seria Radeon HD 7000

Informaţiile au apărut de curând în revista Xbox World şi au fost preluate imediat de presa online de specialitate.

Aceeaşi sursă a mai menţionat şi faptul că kit-urile de dezvoltare au fost trimise către producatori înca din luna martie, însa nu vor fi aceleaşi din versiunea finală a Xbox-ului Durango. Cu toate acestea, este foarte posibil ca partea hardware să nu se schimbe prea mult până la data lansării, din 2013.

Până la alte veşti oficiale de la Microsoft, se pare ca suntem nevoiţi să aplecăm urechea la toate aceste zvonuri, chiar daca unele dintre ele contrazic informaţiile apărute anterior.

De exemplu, acum cateva zile se zvonea că viitoarea consola Xbox va dispune de un procesor cu 4 pana la 6 nuclee, lucru care păre mult mai rezonabil faţă de cele 16 nuclee ce ar putea transforma Xbox 720 Durango într-o consolă monstru la un preţ la fel de monstruos, probabil.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.