Tocmai am primit pe mail un anunţ extrem de interesant şi m-am gândit să îl share-uiesc cu voi. XFX, compania care integra la un moment dat doar GPU-uri NVIDIA dar a decis să integreze din 2008 şi GPU-uri ATI/AMD, a decis ca în Europa să livreze plăci video ce vor folosi doar GPU-uri AMD.

În luna Octombrie XFX Europe a confirmat faptul că AMD va fi singurul furnizor de procesoare grafice pentru plăcile video distribuite în regiune. Anunţul prefaţează oportunităţi excelente de creştere pentru ambele companii, în adresarea unei audienţe mult mai mari, şi, în acelaşi timp, consolidează poziţia AMD în regiune.

XFX a devenit partener oficial AMD în Decembrie 2008, moment în care s-a alaturat unui grup de parteneri de elită. Influenţa globală a XFX în segmentul entuziaştilor extremi şi angajamentul de a utiliza în Europa doar procesoare grafice AMD de ultimă generaţie va oferi utilizatorilor siguranţa că vor beneficia de cele mai bune tehnologii de jocuri implementate de unul dintre liderii industriei în materie de gaming.

“Suntem încantaţi de decizia luată de XFX Europe pentru a integra doar grafică AMD în plăcile video vândute în regiune. Este o victorie strategică pentru AMD ce va influenţa într-un mod pozitiv disponibilitatea sistemelor capabile DirectX 11. AMD susţine un angajament fără compromisuri în ceea ce priveşte gamerii, dezvoltarea de jocuri pentru PC şi industria de jocuri, şi ne dedicăm în totalitate pentru a lucra cu cei mai buni parteneri în a crea experienţe de joc exeptionale. XFX este recunoscut pentru înclinaţia către jocuri şi odată cu încheierea acestui parteneriat, primii care vor avea de câştigat vor fi utilizatorii. Decizia XFX nu creeaza doar o oportunitate de creştere pentru ambele companii, dar ne oferă, în egală măsură, forţa de a concura şi mai susţinut în acest domeniu.”
– Darren Grasby, CVP, Sales EMEA

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.