XPG anunta extinderea programului de testare overclocking DDR4 cu o noua colaborare cu producatorul de placi de baza Gigabyte.

Ca urmare a lansarii chipsetului Intel Z490, XPG a inceput testarea si overclockarea noilor sale module DDR4 cu cele mai recente platforme Z490, precum si cu platformele AMD B550, pentru a se asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de performanta si stabilitate de overclocking.

In colaborare cu Gigabyte, XPG Overclocking Lab (XOCL) a reusit sa overclockeze modulul XPG Spectrix D50 DDR4 la 4800 MHz pe placa de baza Gigabyte Z490 AORUS Xtreme Waterforce. In urma acestui rezultat impresionant, XOCL a procedat la testarea altor module XPG DDR4 pe o serie de alte placi de baza GIGABYTE pentru rezultate similare.

Modulele XPG DDR4 utilizate sunt: Spectrix D50, D60G, D80, D41 si GAMMIX D30, D10.

B550 Aorus Master
B550 Aorus Master

Placile de baza Gigabyte utilizate sunt: Z490 Aorus Xtreme, Aorus Master, Aorus Ultra, Aorus Pro AX, Aorus Elite AC, Aorus Elite, Vision G, precum si AMD B550 Aorus Master, Aorus PRO AC, Aorus PRO si Vision D.

Spectrix D60G, D50, D80, D41 si GAMMIX D30, D10 sunt construite cu cipuri si radiatoare de inalta calitate, pentru integritate, fiabilitate si stabilitate excelente, care extind efectiv durata de viata a modulelor de memorie.

Z490 Aorus PRO AX

In plus, acestea sunt dotate cu Intel Extreme Memory Profil (XMP) 2.0 pentru a face overclockarea instantaneu si pentru a oferi stabilitate sporita a sistemului.

Spectrix D80 are in plus distinctia de a fi primul modul RGB DDR4 din lume care a utilizat un sistem hibrid de racire lichid-aer. Foloseste combinatia dintre un radiator termic sigilat ermetic cu un fluid non-conductiv si un radiator termic din aluminiu, pentru a asigura o racire termica eficienta.

XOCL se dedica sa impinga limitele performantei si a fost prima facilitate de acest gen in rândul producatorilor de DRAM din toata lumea când a fost fondata in 2018.

XOCL lucreaza indeaproape cu diversi parteneri din industrie, precum Gigabyte, pentru a se asigura ca produsele sale sunt compatibile cu mai multe platforme si sunt capabile sa indeplineasca standardele de performanta exigente ale gamerilor, profesionistilor in esports si pasionatilor de tehnologie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.