Compania ZTE a lansat smartphone-ul de gaming Nubia Red Magic, care vine cu o configuratie hardware bogata pentru a putea rula cele mai severe jocuri. Acesta va concura cu modelul Black Shark de la Xiaomi si Razer Phone.

Nubia Red Magic ofera un display IPS de 6 inch cu rezolutie de 2160×1080 pixeli (Full HD+) si este protejat cu sticla NEG Dinorex T2X-1 rezistenta la cazaturi si zgarieturi.

Acesta este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 835 SoC (patru nuclee tactate la 1.9GHz si patru nuclee tactate la 2.36GHz) ajutat de cei 6GB sau 8GB de RAM, in functie de variant aleasa. Ca sistem de operare avem  Nubia Red Magic OS bazat pe Android 8.1 Oreo.

ZTE Nubia Red Magic

Partea din spate a acestui smartphone dispune de o banda de LED-uri RGB, 4 orificii de culoare rosie si un senzor de amprenta, iar pe partea din fata nu vine cu nimic nou.

Nubia Red Magic are o camera principala de 24 de megapixeli, cu un senzor de imagine ISOCELL, o diafragma f / 1,7 si un obiectiv cu 6 lentile. Pe partea frontala, are o camera de 8 megapixeli cu un senzor BSI, o diafragma f / 2,0, un obiectiv cu unghi larg de 76 de grade si un alt obiectiv cu 3 lentile. Nu va asteptati sa faca cele mai perfecte poze, deoarece nu pentru asta a fost creat, ci pentru gaming.

Acesta are 64GB sau 128GB de stocare incorporata, depinde de ce varianta alegeti, care nu poate fi extinsa prin intermediul cardului microSD.

Printre optiunile de conectare se numara 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (dual band, 2.4GHz si 5GHz), Bluetooth v5.0, GPS / A-GPS, USB de tip C si jack de casti de 3,5 mm.

Senzorii smartphone-ului Nubia Red Magic includ un accelerometru, senzor de lumina ambientala, giroscop, magnetometru si senzor de proximitate. Este alimentat de o baterie non-detasabila de 3800mAh cu capacitati de incarcare rapida NeoPower 3.0 si Nubia. Acesta are, de asemenea, un amplificator TAS2555 pentru o performanta audio imbunatatita si suport audio DTS.

Acesta dispune de un buton dedicat jocurilor care permite utilizatorilor sa activeze modul de gaming, ceea ce ofera acestora posibilitatea de a dezactiva apelurile primite, mesajele si alte notificari pentru o experienta de gaming neintrerupta. Butonul permite, de asemenea, sporirea performantei jocurilor cu un „mod de accelerare turbo”, iar compania spune ca a fost optimizat pentru 128 de jocuri pentru a oferi performante imbunatatite si viteze mai rapide de incarcare a jocurilor.

Pret si disponibilitate

Nubia Red Magic va avea un pret de 397 de dolari (1.500 lei) pentru varianta cu 6 GB RAM si 64GB spatiu de stocare si 477 de dolari (1.800 lei) pentru varianta cu 8GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Acesta va fi disponibil in magazine incepand cu data de 26 aprilie, nu se stie daca va aparea si in Romania.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.